123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Scheermesjes

Scheermesjes kopen?

Bekijk op deze pagina ons ruime assortiment van scheermesjes om zowel voor uw lichaam als voor uw gezicht altijd het juiste scheersysteem te vinden. Hier vindt u de houders én de navulmesjes en kunt u bovendien producten bestellen voor mannen en voor vrouwen. 

1 - 0 van 0

Bestel voordelige scheermesjes

Bij ons vindt u een ruim en compleet assortiment van scheermesjes voor mannen en vrouwen. Producten van onder meer Gillette, Philips, Gillette Venus en Wilkinson kunt u bij ons voor een goede prijs bestellen en ontvangt u vervolgens morgen al in huis.

Voordelige scheermesjes: ons assortiment

In onze webshop bestelt u scheermesjes voor zowel het gezicht als het lichaam en voor mannen en vrouwen. Wij verkopen daarnaast zowel de houders als de navulmesjes. Bij ons vindt u producten van de volgende merken:

  • Gillette scheermesjes: Wij bieden alle bekende scheersystemen, zoals Gillette Fusion, Gillette Mach3 en Gillette SkinGuard Sensitive. Zo bestelt u mesjes voor bijvoorbeeld de gevoelige huid. Ook mesjes die speciaal ontwikkeld zijn voor het lichaam kunt u bij ons vinden. Alle Gillette scheermesjes kenmerken zich door hun goede kwaliteit en hoge betrouwbaarheid. Er zijn bij ons daarnaast ook diverse scheermesjes aanbiedingen van Gillette te vinden, zodat u uw navulmesjes met kortingen tot wel 50% kunt bestellen!
  • Gillette Venus scheermesjes: Deze scheermesjes zijn speciaal gemaakt voor het scheren van het vrouwenlichaam en zorgen gegarandeerd voor een glad resultaat. Vaak zijn ze voorzien van beschermende kussentjes, zodat wondjes en irritaties eenvoudig voorkomen worden. De universele Venus-houder kan bovendien gecombineerd worden met bijna alle verschillende navulmesjes.
  • Philips OneBlade scheermesjes: Het Philips OneBlade-scheersysteem zorgt voor een soepele en comfortabele scheerervaring. Deze scheermesjes bevatten namelijk een huidbeschermingssysteem waarmee huidirritaties en wondjes voorkomen worden. Bovendien kunnen ze extra lang gebruikt worden; u hoeft ze namelijk maar eens in de vier maanden te vervangen.
  • Wilkinson scheermesjes: Ook Wilkinson brengt verschillende scheermesjes op de markt, bijvoorbeeld voor een gevoelige huid. De mesjes zijn vaak verrijkt met aloë vera of andere voedende ingrediënten, waardoor de huid tijdens het scheren ook verzorgd wordt. Met de Wilkinson for Women-lijn is er ook voor het scheren van het vrouwenlichaam altijd een Wilkinson scheermesje te vinden.

Scheermesjes vervangen

Hoe lang een scheermesje te gebruiken is, is per merk en soort verschillend. Ook uw huidoppervlakte, hoe vaak u scheert en uw type haar oefenen hier invloed op uit. Maar hoe weet u dan wanneer uw mesje vervangen moet worden? Bij Gillette is de levensduur vaak aangegeven met behulp van een indicatiestrip. Deze geeft na ongeveer drie tot vijf weken (en naargelang uw gebruik) aan dat het mesje aan vervanging toe is. De Philips OneBlade scheermesjes zijn vaak langer te gebruiken, soms wel vier maanden lang.

Over het algemeen geldt: als het mesje niet meer soepel over de huid glijdt, deze blijft haken of er een trekkerig gevoel ontstaat, dus met andere woorden: als het mesje bot wordt, dan is deze wel aan vervanging toe. De levensduur is overigens te verlengen door het mesje goed schoon en droog te maken na iedere scheerbeurt.

Andere scheerspullen bestellen?

Bij ons bestelt u nog diverse andere producten die van pas kunnen komen bij de ideale scheerbeurt. Zo koopt u bij ons onder meer scheerschuim, om het scheren soepeler te maken en te zorgen voor een gladder resultaat. Met aftershave kalmeert u de huid na de scheerbeurt en voorkomt u irritaties.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoelang kan je doen met één scheermesje?

Dit ligt eraan hoe vaak u scheert. Het kan daarom het beste worden uitgelegd aan de hand van het aantal scheerbeurten. U wordt aangeraden elke 5 tot 8 scheerbeurten uw scheermesje te vervangen om het beste scheerresultaat te blijven garanderen.

Wat moet ik doen met oude scheermesjes?

Oude scheermesjes kunt u het beste weggooien. Het kan dan bij het restafval. Oude scheermesjes kunt u beter niet meer gebruiken, ook niet als u bijvoorbeeld geen nieuwe meer heeft. Een oud scheermesje dat een tijd lang blootgesteld ergens heeft gelegen kan vochtig en roestig zijn geworden of kan bacteriën hebben aangetrokken, waardoor scheren met zo een mesje wordt afgeraden.

Hoe maak ik een scheermesje schoon?

De beste schoonmaakmethode is in dit geval ook de eenvoudigste: het beste is om het scheermeesje simpelweg af te spelen met stromend water. Laat het scheermesje vervolgens drogen in de lucht; bij het afdrogen met een handdoek kunnen er vezels van de handdoek tussen de mesjes terecht komen.
 

In ons ruime en complete assortiment vindt u altijd wat u zoekt. En heeft u vragen over onze scheermesjes of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.