123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Voetverzorging

Voetverzorgingsproducten kopen?

Op deze pagina vindt u een breed assortiment met voetverzorgingsproducten. Hier vindt u onder meer producten voor nagelverzorging, voetenbaden en verzorgende voetcrèmes. Selecteer hieronder de gewenste groep en bestel direct het gewenste product. Wanneer u voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de producten morgen in huis.

1 - 0 van 0

Voordelig voetverzorging kopen

U gebruikt uw voeten de hele dag door en daarom kunnen zij soms wel wat extra aandacht gebruiken. Om uw voeten mooi verzorgd en gezond te houden bieden wij een ruim assortiment met diverse voetverzorgingsproducten. Lees hieronder meer over de verzorgingsproducten in ons assortiment of bestel hierboven direct het gewenste product.

Voetverzorging: ons assortiment

In ons assortiment vindt u diverse voetverzorgingsproducten. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment:

  • Nagelverzorging: voor nagelverzorging bieden wij een ruim assortiment met diverse producten aan. Denk hierbij aan nagelknippers, nagelborstels, handmatige en elektrische pedicuresets en nagelpolijsters. Met deze producten houdt u uw voeten in topconditie.
  • Voetenbad: met de voetenbaden in ons assortiment kunt u uw voeten na een lange dag goed laten ontspannen. De baden beschikken over massagefuncties die de doorbloeding stimuleren en de spieren en pezen in uw voeten laten ontspannen.
  • Voetencrème: verzorg en voedt uw voeten met een herstellende voetencrème. De crème zorgt ervoor dat het vochtverlies voorkomen wordt en versoepeld de huid.

Waarom voetverzorgingsproducten gebruiken?

Uw voeten gebruikt u de hele dag door. Doordat uw voeten veel te verduren hebben, is het daarom belangrijk om uw voeten regelmatig te verzorgen en te onderhouden. Wanneer u uw voeten niet of onvoldoende aandacht geeft, kunt u last krijgen van uw voeten. Er kan eelt ontstaan, pijnlijke kloven, gescheurde teennagels en ga zo maar door. Vooral het dragen van hoge hakken, slecht ademende schoenen of slecht passende schoenen is funest voor uw voeten. Door regelmatig uw voeten goed te verzorgen verkleint u de kans op ongemakken.

De voordelen van het gebruiken van een voetenbad

Maak regelmatig gebruik van een voetenbad. Door uw voeten minimaal 15 minuten een voetenbadje te geven, zullen de voeten ontspannen en weer als herboren aanvoelen. Smeer uw voeten na het voetenbad in met een voedende en herstellende crème. De voetencrème zal de huid van uw voeten hydrateren en verzorgen waardoor de voeten zacht en soepel zullen aanvoelen. Door uw voeten in te smeren bevordert u ook de doorbloeding en verkleint u de kans op pijnlijke kloven.

Het belang van het verzorgen van uw teennagels

Trim ook regelmatig uw teennagels. Door deze regelmatig bij te houden en goed kort te houden voorkomt u de kans op ingescheurde en ingegroeide teennagels. Wanneer u regelmatig uw teennagels knipt, voorkomt u ook schade aan de andere tenen. Lange nagels of nagels met scherpe hoekjes en haakjes kunnen de huid van uw teen beschadigen waardoor er ook wondjes en infecties kunnen ontstaan. Daarom is het verstandig om regelmatig de nagelschaar erbij te pakken en uw voeten een welverdiende manicure te geven.

Het tegengaan van eeltvorming

Wanneer u regelmatig loopt of verkeerde schoenen kan er eelt op uw voeten ontstaan. Eelt is een verdikking van de hoornlaag, dit is de bovenste laag van de opperhuid. Wanneer u last heeft van eeltvorming ontstaan er harde, ruwe plekken op uw voet. Vooral rondom de hak, bal van de voet en grote teen ontstaat er regelmatig eelt. De vorming van eelt hoeft niet pijnlijk te zijn, maar wanneer u wel last of ongemak ondervindt van eeltvorming, kan het verstandig zijn om deze plekken te behandelen. Door uw voeten goed te hydrateren met een voetencrème vermindert u de kans op eeltvorming. Heeft u wel al last van veel eeltvorming op uw voeten? Dan kunt u gebruik maken van een elektrische pedicureset om het overtollige eelt voorzichtig te verwijderen

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe voorkom ik kloven op mijn voeten?

Voorkom dat uw voeten uitdrogen door ze in te smeren met een vochtherstellende crème, draag goed passende schoenen en neem af en toe een voetenbad. Dit herstelt de vochtbalans in de voeten en voorkomt eeltvorming en kloven.

Hoe kan ik het beste mijn voeten verzorgen?

Trim regelmatig uw teennagels, was uw voeten en zorg voor voldoende voeding. Voeten hebben gedurende de dag genoeg te verduren. Zorg voor een soepele huid door de voeten in te smeren met een voetencrème en laat de voeten ontspannen door af en toe een voetenbad te nemen.

Waar koop ik voetverzorgingsproducten?

Bij 123schoon.nl verkopen wij diverse voetverzorgingsproducten. Zowel voetencrème als nagelverzorging en zelfs elektrische voetenbaden. Met de verzorgingsproducten in ons assortiment laat u uw voeten er weer netjes en verzorgd uitzien. Vandaag besteld, morgen al in huis.
 

Heeft u nog vragen over voetverzorgingsproducten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.