123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Robijn capsules

Robijn capsules kopen?

Op deze pagina vindt u diverse Robijn wasmiddel capsules voor de gekleurde, witte en zwarte was. Hiermee is wasmiddel doseren verleden tijd en wordt het doen van de was een stuk eenvoudiger. Vandaag besteld? Dan ontvangt u de capsules morgen al in huis.


Robijn wascapsules voordelig bestellen

Maak uw wasgoed weer stralend schoon met de wascapsules van Robijn. Met maar één pod gaat u keer op keer voor een schone en fris ruikende was. Lees hieronder meer over de Robijn capsules of bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Robijn 3 in 1 capsules

De Robijn 3 in 1 capsules bevatten wasmiddel, wasverzachter en kleurbeschermers. Eén capsule maakt uw wasgoed moeiteloos stralend schoon, zijdezacht en zorgt ervoor dat de kleuren van uw wasgoed worden behouden. Bovendien zorgen deze pods elke wasbeurt voor een geweldige geursensatie.

 

De wascapsules zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. U vindt in ons assortiment verpakkingen geschikt voor 10, 15, 40 of 60 wasbeurten. De pods zijn onder andere beschikbaar in de geuren kokos, Spa Sensation en Paradise Secret. Dankzij de handige vorm van de dozen zijn deze makkelijk op elkaar te stapelen, waardoor u deze eenvoudig opruimt.

Robijn capsules voor al uw vuile was

De Robijn wascapsules zijn beschikbaar voor verschillende soorten wasgoed. Wij leggen hieronder de verschillen tussen de capsules uit:

  • Color: de Robijn color pods zijn speciaal ontwikkeld voor het wassen van gekleurd wasgoed. Hiermee worden vlekken effectief verwijdert terwijl de kleuren scherp en helder blijven. Deze pods voor de gekleurde was zijn verkrijgbaar in meerdere geuren.
  • Stralend wit: deze capsules zorgen ervoor dat uw kleding weer stralend wit wordt. Bovendien verwijdert het zelfs eenvoudig de meest hardnekkige vlekken.
  • Black velvet: met deze capsules houdt u donker wasgoed langdurig mooi en verwijdert u moeiteloos diverse soorten vlekken. Donkere kleuren krijgen met deze capsules zelfs een boost, waardoor deze weer ogen als nieuw.
  • Professional: deze Robijn capsules reinigen nog krachtiger. Hiermee heeft u sneller een hygiënisch schoon en vlekkeloos resultaat. Deze capsules bevatten ook kleurbehouders, zodat het wasgoed er altijd geweldig uitziet. De pods zijn beschikbaar voor wit, zwart en gekleurd wasgoed.

Robijn professional wascapsules

De Robijn professional pods zijn geschikt voor professionele wasbeurten, zowel thuis als op de werkvloer. Deze capsules werken extra snel en maken het wasgoed op een zeer hygiënische manier schoon. Dankzij de actieve kleurbeschermers ziet uw wasgoed er altijd weer uit als nieuw. Deze capsules zijn zeer geconcentreerd en zijn perfect afgemeten voor het beste resultaat. De professionele wascapsules zijn beschikbaar voor de witte, zwarte en gekleurde was.

Robijn wascapsules: zo gebruik u ze

Robijn capsules zijn erg makkelijk te gebruiken. U hoeft simpelweg één capsule in de wastrommel te plaatsen en uw wasgoed hier bovenop te leggen. Indien uw wasgoed zeer vervuild is of als u een grote wasmachine heeft, kunt u ook twee capsules gebruiken.

 

De capsules bestaan uit meerdere compartimenten waardoor de middelen pas tijdens het wassen met elkaar in contact komen. Dit zorgt voor een extreem krachtige reiniging. De capsules hoeven dan ook niet uit de plastic verpakking gehaald te worden. Het plastic lost namelijk volledig op bij contact met water. Deze pods werken al zeer effectief op temperaturen vanaf 30 graden. Controleer voor gebruik de was-instructies op de verpakking om te gaan voor het beste resultaat.

 

Is de verpakking leeg? De plastic bak kunt u, indien hier geen restanten inzitten, bij het plastic afval weggooien.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe worden Robijn wascapsules gebruikt?

De wascapsules van Robijn zijn erg makkelijk in gebruik. Plaats simpelweg één capsule in de wastrommel en plaats uw wasgoed hier bovenop. Vervolgens kunt u het geschikte programma draaien. De pods lossen 100% op in water, al vanaf temperaturen van 30 graden. De capsules hoeven dus niet uit het plastic te worden gehaald.

Wat zit er in de Robijn 3 in 1 capsules?

De Robijn 3 in 1 capsules bevatten wasmiddel, kleurbeschermer en wasverzachter. Zo maakt u met één capsule uw wasgoed schoon, zacht en behoudt u langdurig de kleuren van uw wasgoed. Bovendien zorgen deze pods voor een langdurige geursensatie.

Hoeveel Robijn capsules heb ik nodig voor mijn was?

Voor de meeste wasbeurten heeft u maar één Robijn wascapsules nodig om uw was weer stralend schoon te krijgen. Indien uw wasgoed zeer vervuild is of u een erg grote wasmachine heeft, kunt u ook gebruik maken van twee wascapsules. Volg voor het schoonste resultaat altijd het doseeradvies op de verpakking op.
 

Heeft u vragen over Robijn wascapsules of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.