123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Robijn Zwitsal

Robijn Zwitsal wasproducten kopen?

Bestel op deze pagina de producten van Robijn met Zwitsal. Hiermee gaat u voor de krachtige reiniging van Robijn met de bekende geur van Zwitsal. Zo heeft u altijd uitmuntend schoon én heerlijk fris ruikend wasgoed. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het morgen al in huis.


Robijn Zwitsal voordelig kopen

Op deze pagina vindt u alle producten uit ons assortiment van Robijn met Zwitsal. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Robijn met Zwitsal: wat is het precies?

De Robijn Zwitsal lijn is een unieke lijn bestaand uit diverse wasproducten. Deze producten hebben de reinigingskracht die u van Robijn gewend bent en daarnaast de vertrouwde geur van Zwitsal. Dit is een geursensatie van bloemige noten van rozen en viooltjes in combinatie met vanille. De artikelen zijn bruikbaar voor gekleurde was of universeel gebruik. Bovendien zijn deze middelen zeer milieuvriendelijk.

Robijn Zwitsal en milieuvriendelijkheid

De artikelen uit deze lijn zijn goed voor mens en planeet. Sommige producten uit de Robijn met Zwitsal lijn, zoals het wasmiddel en de wasverzachter, zijn gemaakt van 80% biologisch afbreekbare ingrediënten. Het wasmiddel en de wasverzachter werken al effectief op temperaturen vanaf 30 graden. Bovendien is de verpakking gemaakt van gerecycled plastic en is het weer 100% recyclebaar. Ook de geurstokjes zijn milieuvriendelijk. De stokjes zijn namelijk gemaakt van natuurlijk rotan.

Ons assortiment aan Robijn Zwitsal producten

In ons assortiment van Robijn met Zwitsal vindt u de volgende producten:

  • Wasmiddel: dit wasmiddel is geschikt voor de gekleurde was. Het middel bevat niet alleen reiniger, maar ook kleurbeschermer. Het middel werkt zelfs op lage temperaturen, vanaf 30 graden.
  • Wasverzachter: hiermee maakt u uw wasgoed zijdezacht en voorkomt u slijtage. De unieke Zwitsal-geur blijft dagenlang in uw wasgoed hangen, voor een heerlijke geurboost.
  • Geurbuiltjes: met de Zwitsal en Robijn geurbuiltjes blijft uw kleding langdurig fris ruiken op afgesloten locaties, zoals de kledingkast of een koffer. De geurzakjes blijven tot 6 weken heerlijk ruiken.
  • Geurstokjes: geniet van de geur van Zwitsal door uw hele huis met deze geurstokjes. De stokjes zitten in een stijlvol flesje en passen zo bij elk interieur. De stokjes gaan tot 6 weken lang mee.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zit er in Robijn Zwitsal wasmiddel?

De Robijn wasmiddelen bestaan voor 80% uit biologisch afbreekbare ingrediënten. Naast de krachtige reiniging van Robijn, bestaand uit reiniger, kleur- en vezelbeschermers , kunt u ook genieten van de heerlijke geur van Zwitsal.

Is Robijn Zwitsal milieuvriendelijk?

Het wasmiddel en de wasverzachter van Robijn Zwitsal zijn milieuvriendelijk. Deze middelen bestaan voor 80% uit biologisch afbreekbare ingrediënten. Daarnaast zijn de verpakkingen gemaakt van gerecycled plastic en zijn deze weer 100% recyclebaar. Naast deze middelen zijn de geurstokjes gemaakt van natuurlijk rotan.

Is Robijn Zwitsal geschikt voor de handwas?

Het Robijn met Zwitsal wasmiddel en wasverzachter zijn niet geschikt voor de handwas. Hiervoor kunt u het beste de Robijn Wol en Fijn of Robijn Fleur en Fijn gebruiken.
 

Heeft u vragen over onze Robijn met Zwitsal artikelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.