123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Robijn wasverzachter

Robijn wasverzachter kopen?

Bestel voordelige Robijn wasverzachter en ga voor een langdurig zachte en lekker ruikende was. Filter op het aantal wasbeurten, de inhoud (ml) of geur en vindt eenvoudig de juiste wasverzachter. Bestelt u vandaag, dan ontvangt u de wasverzachter morgen in huis.


1 - 24 van 26

Robijn wasverzachter voordelig bestellen

Ga voor een zijdezachte en heerlijk ruikende was met de Robijn wasverzachters. Op deze pagina vindt u een ruim aanbod aan wasverzachters van diverse Robijn wasverzachter-lijnen. Lees hieronder meer over de wasverzachters of bestel hierboven direct het product dat u nodig heeft.

De Robijn wasverzachter-lijnen

In ons assortiment vindt u diverse wasverzachters van Robijn. Deze zijn allemaal geschikt voor universeel gebruik. Om het vinden van de juiste wasverzachter makkelijker te maken, hebben wij alle wasverzachter-lijnen van Robijn voor u op een rijtje gezet.

  • Regular: deze wasverzachters maken uw wasgoed zijdezacht en zorgen voor een geursensatie, zoals u van Robijn gewend bent. Deze wasverzachters zijn beschikbaar in verschillende geuren en zijn geschikt voor 30 wasbeurten.
  • Creations: de Robijn wasverzachters van de creations-lijn maken uw wasgoed niet alleen zacht, ze vormen ook een beschermlaag rondom de vezels van de stof. Hierdoor is er minder wrijving tussen de vezels en dat zorgt voor minder snelle slijtage én het behouden van de originele pasvorm. Deze wasverzachters zijn geschikt voor 50 wasbeurten en zijn beschikbaar in diverse geuren
  • Collections: de Robijn collections wasverzachters hebben een verbeterde geursensatie, zodat u niet alleen geniet van zacht wasgoed, maar ook van een langdurige geurervaring. Deze wasverzachters bevatten geurcapsules waardoor uw gewassen kleding ook tijdens het dragen fris blijft ruiken. De collections wasverzachters bevatten ingrediënten die voor 95% biologisch afbreekbaar zijn. Deze wasverzachters zijn geschikt voor 30 of 50 wasbeurten en vindt u bij ons in diverse geuren.
  • Intense: deze wasverzachters zijn extra geconcentreerd en hierdoor heeft u maar een klein dopje nodig voor een geweldig resultaat. Bovendien maakt de wasverzachter uw wasgoed zijdezacht en laat het een heerlijke geur achter. De intense wasverzachters gaan 58 wasbeurten mee en zijn verkrijgbaar in diverse varianten.
  • Professional: de professional wasverzachters van Robijn zijn geschikt voor thuis én voor professioneel gebruik op de werkvloer. Dankzij de unieke formule wordt uw wasgoed zacht en ruikt het langdurig schoon en fris. Deze frisheid komt bij elke beweging vrij. Daarnaast behoudt het wasgoed dankzij het middel langdurig zijn vorm en kleur. Deze wasverzachters zijn hypoallergeen en dermatologisch getest. Eén professional wasverzachterfles is genoeg voor 200 wasbeurten.

Robijn wasverzachter: zo gebruikt u het

De wasverzachters van Robijn zijn erg makkelijk te gebruiken. De meeste wasmachines hebben een speciaal vakje in de wasmiddellade voor de wasverzachter. Bij Robijn kan de dop worden gebruikt als maatbeker. Vul deze maatbeker volgens het doseeradvies op de fles. Giet vervolgens de wasverzachter in het daarvoor bestemde vakje. Spoel de dop na gebruik goed af, zodat er geen restjes in blijven zitten.

 

Na het wassen is de wasverzachter volledig opgelost en heeft u geen last van restjes in de wasmachine. In ons assortiment vindt u diverse wasverzachters voor universeel gebruik. Daarnaast vindt u op deze pagina ook wasverzachters voor professionele reiniging en voor mensen met een gevoelige huid.

De voordelen van Robijn wasverzachter

Het gebruiken van Robijn wasverzachter heeft veel voordelen, namelijk:

 Zijdezachte was.
 Heerlijke geursensatie.
 Diverse soorten, inhoudsmaten en geuren beschikbaar.
 Makkelijk te gebruiken.
 Lost volledig op, geen last van restjes in de wasmachine.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik Robijn wasverzachter?

Plaats de Robijn wasverzachter in het wasverzachter vakje in de wasmiddellade van uw wasmachine. De dop van de wasverzachter kan worden gebruikt als maatbeker. Volg voor het beste resultaat het doseeradvies dat op de fles staat op. Spoel na gebruik de dop goed af om restjes te voorkomen.

Waarom zou ik Robijn wasverzachter gebruiken?

Robijn wasverzachter zorgt voor een zijdezachte was en een unieke, heerlijke geursensatie. Het middel is makkelijk te gebruiken dankzij de doseerdop en het doseeradvies op de fles. Na het wassen is de wasverzachter volledig opgelost en hierdoor heeft u geen last van restjes in de lade of wastrommel. Bij 123schoon.nl vindt u Robijn wasverzachter in diverse inhoudsmaten en geuren.

Welke Robijn wasverzachter lijnen zijn er?

Robijn heeft diverse wasverzachter lijnen, zoals de regular, creations, collections, intense en professional. De creations lijn zorgt voor extra bescherming. De collections lijn zorgt voor een langdurige geurervaring, zelfs als u de kleding draagt. De intense lijn is zeer geconcentreerd. En de professional wasverzachters zijn geschikt voor professioneel gebruik. Op 123schoon.nl vindt u een ruim aanbod aan Robijn wasverzachters van deze lijnen.
 

Heeft u vragen over Robijn wasverzachter of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.