123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Afdruipmat

Afdruipmat kopen?

Bestel hier een afdruipmat, zodat u met een gerust hart uw vaat kunt laten drogen zonder last te hebben van watersporen op het aanrecht. Deze zijn geschikt voor op een aanrechtblad en ook voor in de gootsteen. Vandaag besteld? Dan ontvangt u de afdruipmat morgen al in huis.


Afdruipmat voordelig bestellen

Het drogen van uw vaat wordt een stuk makkelijker met behulp van een afdruipmat. Hierdoor heeft u geen theedoek meer nodig, heeft u geen last meer van een nat aanrecht en heeft u geen zorgen over dat uw vaat niet stabiel op het aanrecht staat. Lees hieronder meer over afdruipmatten of bestel hierboven direct wat u nodig heeft.

Wat is een afdruipmat?

Net uw vaat met de hand afgewassen? Plaats deze dan op een afdruipmat om te laten drogen. Hierdoor wordt uw aanrecht niet nat en voorkomt u beschadigingen. Afdruipmatten zijn zeer absorberend en houden vocht langdurig vast. Daarnaast zijn deze matten een stuk zachter dan uw aanrecht, waardoor u krassen of andere beschadigingen op uw servies voorkomt. Bovendien voorkomt een afdruipmat dat het servies gaat glijden over het aanrecht. Het gebruiken van een afdruipmat scheelt u een hoop tijd, die u normaal kwijt bent aan het afdrogen.

 

Afdruipmatten zijn ook geschikt voor in de gootsteen. Zo worden grote etensresten opgevangen, zodat u deze op een later moment eenvoudig kunt weggooien. Dankzij het zachte materiaal zijn de matten eenvoudig op het juiste formaat te knippen.

Afdruipmat van Rotho

In ons assortiment vindt u onder andere afdruipmatten van Rotho. Deze matten zijn voorzien van een antislip-oppervlak, waardoor de mat altijd op zijn plaats blijft liggen. Zo ligt uw vaat uiterst stabiel en wordt betrouwbaarheid gegarandeerd. Dit maakt de afdruipmatten van Rotho niet alleen geschikt voor op het werkblad, maar ook voor in de gootsteen.

Voordelen van een afdruipmat

Het gebruiken van een afdruipmat heeft veel voordelen, namelijk:

 Tijdbesparend
 Geen water op het aanrecht
 Makkelijk op te bergen
 Ook geschikt voor in de gootsteen
 Geen theedoek nodig

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een afdruipmat?

Met een afdruipmat hoeft u niet meer met de hand af te drogen. Een afdruipmat wordt namelijk gebruikt om vaat op te laten drogen. Het water druipt op de mat en deze absorbeert het vocht, zodat uw aanrecht niet nat wordt. Daarnaast zorgt de mat ervoor dat het servies stabiel staat en niet verschuift.

Hoe maak ik een afdruipmat schoon?

De meeste afdruipmatten kunnen in de wasmachine worden geplaatst. Indien dit niet mogelijk is, kunt u de matten altijd reinigen met allesreiniger. Om zeker te weten hoe u uw afdruipmat het beste kunt reinigen, kunt u de etiketten op de verpakking of op het artikel zelf het beste volgen.

Waarom zou ik een afdruipmat gebruiken?

Wilt u uw vaat niet meer met de hand afdrogen? Dan is een afdruipmat ideaal. Deze plaatst u op uw aanrecht en hier kunt u uw servies op plaatsen om deze te laten drogen. De mat vangt het vocht op en houdt dit langdurig vast, zodat er geen waterschade ontstaat.
 

Op deze pagina heeft u alles gelezen over afdruipmatten voor uw aanrecht. Heeft u nog ergens vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.