123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Afdruiprek

Afdruiprek kopen?

Op deze pagina vindt u ons aanbod aan afdruiprekken van Rotho en Joseph Joseph. In deze rekken kunt u na het afwassen uw vaat zetten om te laten lekken. Zo wordt uw vaat droog, zonder deze af te drogen. Bestel een afdruiprek voordelig in onze webshop en geniet van een makkelijk droge vaat. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het artikel morgen al in huis.


Afdruiprek voordelig bestellen

Laat uw vaat gemakkelijk drogen met een afdruiprek, zo komt er geen theedoek meer aan te pas en heeft u geen last meer van een nat aanrecht. Het is niet alleen erg makkelijk, maar laat uw drogende vaat ook geordend ogen. Lees hieronder meer over onze afdruiprekken of bestel bovenaan deze pagina direct het product dat u nodig heeft.

Wat is een afdruiprek?

Plaats uw schone vaat op of in het afdruiprek om deze te laten drogen. De rekken zijn zo ingedeeld dat er plek is voor borden, bestek en glazen. Het water druipt vervolgens op een plateau die u eenvoudig kunt legen en in sommige gevallen zichzelf leegt door een afvoertuitje. Afdruiprekken zijn vaak inklapbaar, wat het opbergen van het rek geen probleem maakt.
 

Bij ons vindt u diverse formaten aan afdruiprekken. Zo heeft u keuze uit reguliere afdruiprekken of Y-vormige afdruiprekken. Natuurlijk komen deze ook in diverse kleuren. Zo is er altijd een afdruiprek dat bij uw aanrecht past.

Voordelen van een afdruiprek

Het gebruiken van een afdruiprek heeft veel voordelen, namelijk:

 Minder tijdrovend
 Milieuvriendelijke keuze
 Laat geen water achter op het aanrecht
 Vaak zijn afdruiprekken inklapbaar en makkelijk op te bergen
 Uw vaat oogt geordend
 Geen theedoek nodig

Afdruiprek van Joseph Joseph kopen

In ons assortiment vindt u voornamelijk afdruiprekken van het merk Joseph Joseph. Deze afdruiprekken zijn gemaakt van kunststof en hebben antislip-voeten. Dit zorgt ervoor dat het rek altijd stabiel is en goed blijft staan. Alle Joseph Joseph afdruiprekken in ons assortiment zijn voorzien van een afvoertuitje waarmee het water van uw vaat makkelijk vanaf het opvangplateau in de gootsteen loopt. Dit scheelt u het opruimen van het water wat in het afdruiprek ligt. De afdruiprekken zijn ruimtebesparend en soms zelfs uitschuifbaar, om zo ruimte te besparen en deze eenvoudig te kunnen opruimen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een afdruiprek?

Met een afdruiprek hoeft u niet meer af te drogen. Een afdruiprek wordt gebruikt om vaat op te laten drogen. De rekken zijn zo ingedeeld dat u gemakkelijk bestek en servies er in of op kunt plaatsen. Het water druipt op een plateau, zodat uw aanrecht niet nat wordt.

Waarom heb ik een afdruiprek nodig?

Wast u uw vaat vaak met de hand af? Dan is een afdruiprek ideaal. Deze plaatst u op uw aanrecht en hier kunt u uw bestek, borden, schalen en glazen in plaatsen om op te laten drogen. Het plateau in de rek vangt het vocht op en zo belandt het water niet op uw aanrecht en voorkomt u waterschade.

Hoe maak ik een afdruiprek schoon?

Om uw afdruiprek grondig te reinigen, kunt u het best een mengsel maken van 1/3 citroensap en 2/3 water. Stop dit mengsel in een sprayfles en spuit het op het oppervlak. Laat het mengsel 15 minuten intrekken. Spoel vervolgens het oppervlak af en droog het direct. Is uw afdruiprek ernstig beschimmeld? Vul dan een emmer met water en 60 ml bleekwater. Laat het afdruiprek hier 20 minuten in weken en haal vervolgens de vlekken weg met een borstel. Spoel het grondig af voordat u het afdruiprek weer gebruikt.
 

Op deze pagina heeft u alles gelezen over afdruiprekken voor uw aanrecht. Heeft u nog ergens vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag .