123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Leifheit dweilzuiger

Leifheit dweilzuiger kopen?

Bespaar tijd tijdens het schoonmaken en kies voor een dweilzuiger van Leifheit. Met de dweilzuiger kunt u uw vloeren stofzuigen én tegelijkertijd dweilen. Dankzij de krachtige accu kunt u zich moeiteloos door het huis bewegen tijdens het schoonmaken.


Bestel de Leifheit dweilzuiger

Vang twee vliegen in één klap door te stofzuigen en te dweilen met één apparaat. Een dweilzuiger maakt het grondig reinigen van vloeren kinderspel. Lees hieronder meer over de Leifheit dweilzuiger of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

De dweilzuiger van Leifheit

Een dweilzuiger heeft een 2-in-1 werking. Het zuigt namelijk stof, haar en ander vuil op en verwijdert de meest hardnekkige vlekken van de vloer dankzij de dweilrol die draait met 3000 toeren per minuut. De dweilzuiger heeft een turbo- en ecomodus. Het tanksysteem houdt vuil en schoon water gescheiden, zodat u altijd schoon dweilt. De dweilzuiger geeft zelfs aan wanneer de tank vol zit. Beide tanks zijn moeiteloos uit te nemen en te legen of vullen. De watertoevoer kan handmatig worden gewijzigd, zodat u altijd de juiste reiniging heeft voor uw vloer.

Wat u nog meer moet weten over de dweilzuiger van Leifheit

Met de dweilzuiger kunt u zo’n 22 minuten onafgebroken schoonmaken, dit is voldoende voor het schoonmaken van 60 m². Ook bent u met een dweilzuiger niet beperkt tot een bepaalde afstand, want de dweilzuiger van Leifheit is draadloos. De dweilzuiger heeft een 24 V li-ion-accu. De vloerrol heeft een zelfreinigende functie, maar indien nodig zijn de vloerrol en sponsfilter gemakkelijk te vervangen, zodat u altijd schoonmaakt met een perfect reinigende dweilzuiger. Dankzij het lichte gewicht van 3,3 kilo is de dweilzuiger overal gemakkelijk te gebruiken en op te bergen.

De voordelen van de Leifheit dweilzuiger

Wat maakt de dweilzuiger van Leifheit nu een schoonmaakartikel dat niet kan ontbreken in uw huishouden? Hieronder zetten wij alle voordelen nog eens voor u op een rijtje:

 Stofzuiger en dweil in één.
 22 minuten onafgebroken schoonmaken, dit is voldoende tijd voor het reinigen van 60 m².
 Draadloos met krachtige 24 V li-ion-accu.
 Erg licht, maar 3,3 kilo.
 Twee modi voor een perfecte reiniging voor elke vloer.
 Legen en vullen van de tank is moeiteloos.
 Zelfreinigende functie.
 Vervanging van filter en vloerrol is eenvoudig.
 

Zoek u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een dweilzuiger?

Een dweilzuiger is een dweil en stofzuiger in één apparaat. De dweilzuiger zuigt stof, haar en ander vuil op en dweilt tegelijkertijd uw vloer. Dit scheelt u tijd en moeite.

Hoe werkt de Leifheit dweilzuiger?

Voordat u begint met schoonmaken is het verstandig om zeker te weten dat uw dweilzuiger is opgeladen. Vul de watertank met water en reiniger en u kunt aan de slag. Op de steel van de dweilzuiger kunt u kiezen tussen de turbo- en ecomodus.
 

Heeft u vragen over de Leifheit dweilzuiger of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.