123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Leifheit Easy Spray

Leifheit Easy Spray kopen?

Even snel uw vloeren schoonmaken? Kies dan voor de Leifheit Easy Spray. Dankzij de ingebouwde spraytank op de steel kunt u direct aan slag. Heeft u de Easy Spray al in huis? Bekijk dan of u een vervangingsdoek of reinigingsmiddel nodig heeft. Bekijk ook onze andere schoonmaakartikelen van Leifheit.


Bestel goedkoop de Leifheit Easy Spray

Vloeren worden stralend schoon in een handomdraai met de Leifheit Easy Spray vloerwisser. Dankzij deze vloerwisser met ingebouwde spraytank is een emmer niet meer nodig. Lees hieronder meer over de Leifheit Easy Spray vloerwissers of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

Leifheit Easy Spray vloerwisser: zo werkt het

De Easy Spray vloerwissers van Leifheit maken uw vloer gemakkelijk en snel geweldig schoon. Deze vloerwissers hebben een ingebouwde spraytank. Deze spraytank wordt gevuld met water en dit komt uit de spraykop aan de voorkant van de steel in de vorm van nevel. De watertank heeft een inhoud van 650 ml. De nevel wordt handmatig gedoseerd door de handgreep aan de steel. Het vloerdoek neemt met gemak al het water en vuil op, zo zijn natte en vieze vloeren verleden tijd.

 

De Easy Spray vloerwisser komt voor in de normale of de XL variant. Het verschil zit in de breedte van de vloerwisser. De normale variant heeft een vloerwisser-breedte van 26 centimeter en de XL versie heeft een breedte van 42 centimeter. Leifheit biedt ook reguliere vloerwissers aan zonder spraytank.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is de Leifheit Easy Spray vloerwisser?

De Leifheit Easy Spray vloerwisser is een vloerwisser met ingebouwde spraytank op de steel. De vloerwisser heeft een spraykop dat het middel in de spraytank verspreidt in de vorm van nevel. De spraykop wordt bediend door de handgreep op de steel. Zo dweilt u nooit te nat en maakt u uw huis stralend schoon.

Wat is het verschil tussen een normale vloerwisser en de Leifheit Easy Spray vloerwisser?

De Leifheit Easy Spray vloerwisser heeft een ingebouwde spraytank waardoor een emmer niet meer nodig is. Hierdoor heeft u minder artikelen nodig om te kunnen beginnen met het schoonmaken. Dankzij de hendel op de Easy Spray stelt u gemakkelijk af wanneer en hoeveel water er vrijkomt tijdens het reinigen. Dit maakt de Easy Spray vloerwisser makkelijker in gebruik dan een normale vloerwisser.

Hoe werkt de Leifheit Easy Spray vloerwisser?

Vul de tank met een water. Gebruik de handgreep op de steel om het water uit de spraykop te spuiten in de vorm van nevel. Verder kunt u gewoon dweilen zoals u normaal gewend bent met een vloerwisser.
 

Heeft u vragen over de Leifheit Easy Spray vloerwisser of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.