123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Leifheit stoffer en blik

Leifheit stoffer en blik kopen?

Even snel iets opvegen? Kies dan voor een stoffer en blik van Leifheit. Door het handige opvangbakje valt opgeveegd vuil niet meer op de grond. Ga voor de handstoffer of voor de variant met een lange steel zodat u niet meer hoeft te bukken. Geschikt voor iedere ondergrond.


Bestel goedkoop een Leifheit stoffer en blik

Met een stoffer en blik ruimt u gemakkelijk een kapot glas, een zandhoopje of ander klein vuil op. Het is daarom altijd handig om een stoffer en blik in de buurt te hebben. Lees hieronder meer over de Leifheit stoffer en blik of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

Stoffer en blik van Leifheit

De stoffers en blikken van Leifheit gaan lang mee. Leifheit staat namelijk voor hoge kwaliteit en functionaliteit. Dit is ook terug te zien in het design van de stoffers en blikken. De bezemharen van de stoffer zijn gemaakt van vochtbestendige kunstvezels. De borstelharen hebben gespleten uiteinden om zo zelfs de kleinste stofdeeltjes mee te nemen. Dankzij de extra lange rubberen lip op het blik wordt het vuil gemakkelijk in de blik geschoven. De stoffers en blikken hebben een schraapkant voor eenvoudige bezem-reiniging.

 

Elke stoffer en blik van Leifheit heeft een handig ophangoog waarmee de set gemakkelijk opgeborgen kan worden. Leifheit biedt reguliere stoffers en blikken aan, maar ook een stoffer en blik met een lange steel. De stoffers en blikken komen met of zonder vuilkamer.

Op welke soorten vloeren kunnen de stoffer en blik gebruikt worden?

De stoffer en blik kunt u gebruiken op de volgende vloeren:

  • Steen
  • PVC
  • Vinyl
  • Laminaat
  • Tapijt
  • Parket
  • Tegels

Voordelen van een stoffer en blik

Het gebruiken van een stoffer en blik heeft veel voordelen. Deze zetten wij hieronder voor u op een rijtje:

 Snel kleine vuiligheden opruimen.
 Opruimen van voorwerpen en vuil dat niet geschikt is voor de stofzuiger, bijvoorbeeld glas.
 Vuil verwijderen in ruimtes waar het vochtig is of waar water aanwezig is.
 Ontzettend goedkoop.

Waarom een stoffer en blik met steel?

Een stoffer en blik met een steel maakt het opruimen van klein vuil nog makkelijker. Deze stoffer en blik werkt net zo efficiënt als een reguliere stoffer en blik. De steel biedt alleen een extra luxe. U hoeft namelijk niet meer te bukken om het vuil op te ruimen, nog eenvoudiger dus.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar is een Leifheit stoffer en blik van gemaakt?

De meeste stoffers en blikken zijn gemaakt van kunststof. De bezemharen zijn vaak van kunstvezel of natuurhaar. De blikken hebben vaak een rubberen rand, zodat het opvegen makkelijker is.

Wat is een vuilkamer?

Een vuilkamer is een overkapping of volledige afsluiting van een blik. Dit zorgt ervoor dat vuil dat net is opgeveegd niet uit het blik ontsnapt.
 

Heeft u vragen over de Leifheit stoffer en blik of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.