123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Leifheit vloerreiniger

Leifheit vloerreiniger kopen?

Met deze speciale vloerreinigers van Leifheit verwijdert u vuil en vlekken op efficiënte wijze. Dankzij de speciale samenstelling is het schoonmaakmiddel krachtig tegen vlekken maar mild voor de verschillende ondergronden. Plavuizen, keramische tegels, parket of natuursteen, voor ieder type vloer is er een geschikte vloerreiniger.


Bestel goedkoop Leifheit vloerreiniger

Vloeren worden pas echt goed schoon als u een passende vloerreiniger gebruikt. Gelukkig biedt Leifheit diverse vloerreinigers aan voor verschillende soorten vloeren. Lees hieronder meer over de Leifheit voerreinigers of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

De Leifheit vloerreinigers

Vloeren worden extra goed schoon met de juiste vloerreiniger. Leifheit biedt diverse vloerreinigers aan:

  • Laminaatreiniger
  • Parketreiniger (lak en olie)
  • Tegelvloerreiniger

Deze reinigers zijn speciaal ontwikkeld om deze vloeren te reinigen en te verzorgen. De middelen zijn erg geconcentreerd en moeten gemixt worden in een emmer met water voordat het middel wordt gebruikt. Zie de aanwijzingen op de fles om te achterhalen hoeveel reiniger u nodig heeft voor de vloer. Na het schoonmaken met deze vloerreinigers is de vloer streeploos en blinkend schoon.

De voordelen van het gebruiken van vloerreiniger

Het gebruiken van vloerreiniger om uw vloeren schoon te maken heeft veel voordelen. Deze voordelen benoemen wij hieronder.

 Diverse vloerreinigers voor verschillende vloeren.
 Verwijderen hardnekkige vlekken.
 Laat een heerlijke geur achter.
 Laat geen strepen of vlekken achter.
 Voor kwetsbare vloeren heeft vloerreiniger vaak ook een verzorgende functie.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik mijn vloer het beste schoon?

Om uw vloer goed schoon te houden is het regelmatig stofzuigen en dweilen van belang. Dweilen kunt u doen met allesreiniger of met speciale vloerreiniger. Vloerreiniger is ontwikkeld voor verschillende type vloeren, hierdoor reinigt u de vloer extra effectief.

Hoe vaak moet ik de vloer dweilen?

Om het huis goed schoon te houden, is het ideaal om twee keer per week te dweilen. Indien het huis sneller stoffig of vies is, is het natuurlijk verstandig om vaker de dweil door het huis heen te halen.

Waarom wordt vloerreiniger gebruikt?

Vloerreiniger is specifiek gemaakt voor een bepaalde type vloer. Het verwijdert hardnekkig vuil, laat een heerlijke geur achter en laat geen strepen of vlekken achter. Voor kwetsbare vloeren heeft vloerreiniger vaak ook een verzorgende functie.
 

Heeft u vragen over de vloerreiniger van Leifheit of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.