123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Leifheit vloertrekker

Leifheit vloertrekker kopen?

De vloertrekkers van Leifheit zijn ideaal voor het schoonmaken van bijvoorbeeld douchecabines, gladde vloeren of trappen. Water op glas, tegels of steen, ieder oppervlak wordt weer veilig droog. Wilt u de vloer ook nog dweilen? Bekijk onze vloerwissers.


Bestel Leifheit vloertrekkers online

Vloeren worden weer stralend schoon met de vloertrekkers van Leifheit. Watertrekkers, rolvegers, schuimbezems en vloerwissers, Leifheit heeft het allemaal. Lees hieronder meer over de Leifheit vloertrekkers of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

Ruim assortiment Leifheit vloertrekkers

Leifheit biedt verschillende soorten vloertrekkers aan. Welke vloertrekker sluit het beste aan bij uw schoonmaak behoeftes? Hieronder leest u meer over de verschillende soorten vloertrekkers in ons assortiment en voor welke schoonmaakklussen u deze kunt gebruiken:

  • Watertrekkers: Leifheit watertrekkers zijn overal voor inzetbaar, bijvoorbeeld in uw badkamer. Met de watertrekker trekt u vuil water mee om vloeren weer watervrij en schoon te maken.
  • Rolvegers: Met rolvegers maakt u houten, laminaat, parket en tapijten vloeren schoon. Een rolveger verzamelt vuil, stof en haren en slaat dit op in een reservoir. De borstel wordt door het rollen van de wieltjes in beweging gezet. Dit betekent dat u dus geen stroom nodig heeft.
  • Schuimbezems: Met een schuimbezem maakt u diverse oppervlakken vrij van vuil en stof. De bezem komt door het flexibele rubber overal bij en het vuil blijft langdurig in de bezem hangen. Perfect voor mensen met een stofallergie. Het schuim kunt u verwisselen indien nodig, zodat u altijd grondig blijft schoonmaken.
  • Droge vloerwissers: De droge vloerwissers van Leifheit trekken vuil, stof en haren aan en houden dit vast in de vezels van het vloerdoek. De stofdoek is gemakkelijk te vervangen als deze vies is met dank aan de drukpunten in de vloerwisser.

Vloertrekkers van het Leifheit Click Systeem

Dankzij het Click Systeem van Leifheit wordt één steel multifunctioneel. Klik met gemak het huidige opzetstuk van de steel en klik het nodige opzetstuk erop. Zo gebruikt u de steel voor meerdere schoonmaakklussen. Dit bespaart u ruimte bij het opruimen en bespaart u ook geld, u hoeft namelijk minder individuele producten met steel aan te schaffen voor uw schoonmaakklussen. Ook hoeft u het product niet weg te gooien als de borstel of wisser kapot is, u vervangt deze simpelweg gewoon. Het kliksysteem maakt schoonmaken erg makkelijk en snel.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Leifheit vloertrekker?

De vloertrekkers van Leifheit zijn ideaal om overtollig water weg te trekken. Plaats de trekker net voor het oppervlak dat u wilt reinigen en trek de trekker naar u toe. De trekker neemt al het vocht mee. Ga zo door tot u het vocht heeft verplaatst naar bijvoorbeeld een afvoerput.

Voor welke ruimte is een vloerwisser geschikt?

Leifheit verkoopt diverse stelen en opzetstukken, zo kunnen er verschillende onderdelen worden uitgewisseld en heeft u altijd het juiste schoonmaakartikel in huis voor uw schoonmaakklus. Dit scheelt ruimte, tijd én geld.

Hoe werkt een rolveger?

Een rolveger heeft geen elektriciteit nodig. De bezem wordt geactiveerd als u de rolveger vooruit rolt. De rolveger pakt het vuil op in de borstelharen en houdt deze vast in het reservoir. Na gebruik kunt u het reservoir gemakkelijk legen.
 

Heeft u vragen over de Leifheit vloertrekkers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.