123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Scrub Daddy Original

Scrub Daddy Original sponzen bestellen

Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment van Scrub Daddy Original sponzen. Deze sponzen zijn gemaakt van FlexTexture-materiaal en kunnen door verandering van de watertemperatuur (koud of warm water) harder of zachter worden. U gebruikt ze dus voor lichte reiniging én voor het verwijderen van hardnekkige vervuilingen. Vandaag besteld, is morgen al in huis.

 

Koop de Scrub Daddy Original spons eenvoudig en snel

Bent u op zoek naar een geschikte spons voor uw vaat? Kies dan voor de Scrub Daddy Original spons van het gelijknamige merk. Bestel vandaag nog en ontvang het artikel morgen al in huis.
 

Bestway frame zwembad voor kinderen Bestway frame zwembad voor kinderen

Het unieke FlexTexture-materiaal van Scrub Daddy

De Scrub Daddy spons is vervaardigd uit FlexTexture-materiaal. Dit materiaal verandert van hardheid afhankelijk van de temperatuur van het water dat de spons opneemt. De spons wordt hard bij koud water. Dit maakt het geschikt voor het verwijderen van hardnekkige en aangekoekte vlekken. Bij warm water wordt de spons zacht. Dat maakt de spons handig voor het verwijderen van verschillende soorten vuil.

 

Het is daarmee niet alleen een geschikte spons voor het afwassen van uw vaat, maar ook voor het schoonmaken van andere voorwerpen en oppervlakken. Denk bijvoorbeeld aan vuil op het aanrecht, of aangekoekte resten in een ovenschaal of op de bakplaat. Ook kunt u de Scrub Daddy Original spons gebruiken voor andere ondergronden.

De voordelen van een Scrub Daddy tegenover een normale spons

De sponzen van Scrub Daddy hebben veel voordelen in vergelijking met normale sponzen. Deze voordelen zetten wij voor u op een rijtje:
 

 FlexTexture-materiaal: de sponzen van Scrub Daddy bestaan uit FlexTexture-materiaal. Hierdoor worden ze hard in koud water en zacht in warm water.
 Goede grip: dankzij de ogen heeft u altijd goed grip tijdens het schoonmaken.
 Handig design: met de mond van de Scrub Daddy reinigt u eenvoudig bestek aan beide kanten. Daarnaast boenen de haartjes eenvoudig de kleine kiertjes en gaatjes.
 Reinigt goed met alleen water: dankzij het unieke materiaal reinigt de spons zeer goed met alleen het gebruik van water.
 Makkelijk te reinigen en vrij van geurtjes: door de spons simpelweg uit te spoelen onder warm water houdt u deze schoon en weerstaat het nare geurtjes. U kunt een zeer vervuilde spons ook wassen in de vaatwasser.
 Krasvrij: dit is getest op meer dan 20 oppervlakten, zoals antiaanbak pannen.
 

Deze voordelen maken dat een Scrub Daddy spons een stuk multifunctioneler en eenvoudiger in gebruik is dan een normale spons. De Scrub Daddy komt kan dus van pas komen bij al uw schoonmaakklusjes.

Het gebruiken van een Scrub Daddy spons

Het gebruiken van een Scrub Daddy spons is zeer eenvoudig. Hieronder leggen wij wat manieren uit waarop u deze spons kunt gebruiken.

Glazen schoonmaken

  1. Spoel het glas om.
  2. Maak de Scrub Daddy nat met warm water en gebruik een beetje afwasmiddel.
  3. Pak de spons vast door uw vingers door de ooggaten te steken en schrob zo de binnenkant van het glas schoon.
  4. Gebruik de spons-haren om de rand goed schoon te krijgen.
  5. Maak met de spons de buitenkant van het glas schoon.

Door de glas met de Scrub Daddy schoon te maken, maakt u zelfs de binnenkant en rand eenvoudig stralend schoon.

Bestek schoonmaken

  1. Spoel het bestek af.
  2. Maak de spons nat met warm water en gebruik een beetje afwasmiddel.
  3. Hou de spons vast en duw het bestek door de mond van de Scrub Daddy. Zo schrobt u het vuil van beide kanten van het bestek.
  4. Boen vervolgens met de spons de rest van het bestek schoon.

Het unieke design maakt de Scrub Daddy ideaal voor het schoonmaken van bestek.

Vlekken op platte oppervlaktes

Met de Scrub Daddy kunt u oppervlakten zoals tafels, het aanrecht, borden en meer eenvoudig schoonmaken. Hieronder leggen wij uit hoe u dit kunt doen:

  1. Maak de Scrub Daddy spons met koud water nat om hardnekkige vuiligheden weg te boenen. Of maak de Scrub Daddy spons met warm water nat om oppervlakkige vuiligheden schoon te maken. U kunt de Scrub Daddy met of zonder zeep gebruiken.
  2. U kunt de ogen van de Scrub Daddy gebruiken om meer grip te krijgen tijdens het schoonmaken. Gebruik de haren van de spons om kleine kiertjes schoon te maken.
  3. Na het schoonmaken kunt u de Scrub Daddy spons afspoelen met warm water en uitknijpen. U kunt een zeer vervuilde Scrub Daddy spons ook in de vaatwasser wassen.

Scrub Daddy kan dus diverse vuiligheden van verschillende oppervlaktes op een zeer eenvoudige manier verwijderen. Daarom is Scrub Daddy uw hulp in huis.

Het eenvoudig schoonmaken van de Scrub Daddy spons

In tegenstelling tot een normale spons, kunt u een Scrub Daddy spons eenvoudig zelf schoonmaken. U kunt de spons gewoon uitspoelen onder warm water en deze vervolgens uitknijpen. Hierdoor zorgt u er ook direct voor dat uw Scrub Daddy nare geurtjes weerstaat.

 

Als uw Scrub Daddy spons zeer vervuild is, kunt u deze ook op het bovenste rek van uw vaatwasser plaatsen. Het wassen kunt u gewoon samen doen met uw vaat. Uw Scrub Daddy spons komt dan weer schoon en fris uit de vaatwasser, zodat u het weer kunt gebruiken.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is Scrub Daddy?

Scrub Daddy Original is een spons die uit FlexTexture-materiaal bestaat. Dit materiaal wordt als het koud water opneemt hard, en als het warm water opneemt zacht. Daardoor kunt u de spons gebruiken voor het schoonmaken van verschillende soorten vaat.

Hoe gebruik ik Scrub Daddy?

Ten eerste moet Scrub Daddy Original bevochtigd worden met water; koud water voor een harde spons, warm water voor een zachte spons. Gebruikt u de spons voor de afwas? U kunt bestek door de mond steken zodat het aan beide kanten wordt schoongemaakt. Voor het schoonmaken van glazen kunt u de spons bij de ogen vasthouden, zodat de randen van de spons het glas rondom raken.

Wat is het verschil tussen Scrub Daddy en Scrub Mommy?

In tegenstelling tot de Scrub Daddy Original spons bestaat de Scrub Mommy Original spons aan één kant volledig uit ResoFoam-materiaal, dat altijd zacht blijft en extra absorberend is en daardoor in combinatie met water en zeep of afwasmiddel veel sop creëert.

Hoe lang gaat een Scrub Daddy spons mee in vergelijking met traditionele sponzen?

Scrub Daddy sponzen gaan gemiddeld tot wel 8 weken mee. Schuursponzen kunnen daarentegen maar een paar keer gebruikt worden voordat deze niet meer goed werken. 

Is Scrub Daddy milieuvriendelijk?

Scrub Daddy sponzen zijn een milieuvriendelijke optie. De sponzen gaan namelijk langer mee dan andere sponzen, waardoor u er minder nodig heeft. Dit betekent dat er minder afval wordt geproduceerd. Bovendien zijn de Scrub Daddy sponzen volledig recyclebaar.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment Scrub Daddy Original sponzen, of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.