123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Alle merken allesreinigers

Allesreiniger kopen?

Bestel hier alle allesreinigers in ons assortiment. Gebruik de filters hieronder om te filteren op prijs, merk, inhoud en type. Zo vindt u gemakkelijk en snel de allesreiniger waar u naar op zoek bent. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het morgen al in huis.


1 - 24 van 70

Allesreiniger voordelig kopen?

Op deze pagina vindt u ons gehele aanbod aan allesreinigers. Hiermee reinigt u eenvoudig diverse oppervlakken. Lees hieronder meer over allesreinigers of kies hierboven direct voor de allesreiniger waar u naar op zoek bent.

Het kiezen van een allesreiniger

In ons assortiment vindt u veel verschillende allesreinigers. Welke is nu het beste voor u? Wij maken met behulp van filters onderscheid tussen:

  • Merk: er zijn diverse merken waarvan wij allesreinigers aanbieden op onze website. Indien u al weet naar welk merk u op zoek bent, kunt u deze dankzij het filter eenvoudig vinden. Hier ziet u ook direct hoeveel allesreinigers wij van dit merk in ons assortiment hebben.
  • Prijs: kies hiermee de prijsklasse waar u naar op zoek bent.
  • Inhoud: kies hiermee voor de inhoud waar u naar op zoek bent.
  • Type: hier selecteert u allesreinigers in de vorm van sprays, refills, kant-en-klaar of als concentraat.

Diverse soorten allesreiniger

Bij ons vindt u niet alleen allesreinigers van bekende merken zoals Ajax, Dettol en HG. U vindt bij ons ook duurzame reinigers van onder andere Marcel’s Green Soap, Driehoek, Andy en Eezym. Deze allesreinigers bevatten voornamelijk natuurlijke/milieuvriendelijke ingrediënten. Daarnaast zijn sommige allesreinigers zelfs in het bezit van het EU Ecolabel. Ook vindt u bij ons speciale allesreinigers die bijvoorbeeld zeer geschikt zijn voor het desinfecteren van oppervlakken en het reinigen van specialistische apparatuur, zoals gereedschap.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik met allesreiniger mijn ramen lappen?

Het is mogelijk om uw ramen te wassen met allesreiniger. Vul hiervoor een teil met warm water en doe hier een beetje allesreiniger bij. Zorg wel dat u na het wassen de ramen goed afneemt, anders kan allesreiniger strepen achterlaten.

Is allesreiniger zeep?

Allesreiniger is geen zeep. Het middel bevat wel zeepmiddelen, zoals: groene-, zachte- of vloeibare zeep.

Waar kan ik allesreiniger voor gebruiken?

Allesreiniger kan gebruikt worden om (hardnekkig) vuil en vet van oppervlakken te verwijderen. De reinigers zijn geschikt voor oppervlakken, zoals: tegelvloeren, keukenbladen, werkbladen en andere behandelde oppervlakken.
 

Heeft u vragen over onze allesreinigers, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.