123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Keukenreinigers

Keukenreinigers kopen?

Ga voor een schone en stralende keuken met de keukenreinigers die u op deze pagina kunt bestellen. Hiermee reinigt u uw aanrecht, koelkast, magnetron, oven, kookplaat en andere oppervlakken in de keuken. Bestel vandaag nog om de producten morgen al te ontvangen.

1 - 0 van 0

Bestel goedkope keukenreinigers online

Op deze pagina bent u aan het juiste adres voor ons ruime aanbod aan keukenreinigers. Hier vindt u producten waarmee u alle ondergronden in de keuken in een mum van tijd stralend schoon krijgt. Lees hieronder meer over onze collectie.

Welke keukenreinigers zijn er?

Er zijn een hoop middelen beschikbaar waarmee u uw keuken kunt reinigen. Dit gaat om algemene keukenreinigers, waarmee meerdere oppervlakken in de keuken schoongemaakt kunnen worden, maar ook om specifieke reinigers voor bijvoorbeeld de koelkast, de kookplaat en de magnetron. Op 123schoon.nl koopt u al deze producten voor een lage prijs.

Welke keukenreiniger heb ik nodig?

Welke keukenreiniger u nodig heeft, hangt af van het oppervlak dat u wilt schoonmaken. De geschikte keukenreinigers vindt u op 123schoon.nl door bij Alle merken te filteren op toepassing (geschikt voor). U kunt overigens ook selecteren op prijs, merk of capaciteit om eenvoudig het juiste product te vinden.


Qua toepassing zijn er een hoop opties. Zo zijn er reinigers die speciaal ontwikkeld zijn voor het schoonmaken van uw oven, koelkast, kunststof onderdelen, kookplaat, aanrecht en nog diverse andere ondergronden. Bij ons vindt u daarnaast ook verschillende ontvetters, om te zorgen dat vette oppervlakken moeiteloos schoon worden.

De keukenreinigers verschillen overigens niet alleen van elkaar qua gewenste toepassing, maar ook qua geur, samenstelling (met of zonder bleek) en werking (desinfecterend of niet). Zo vindt u altijd het product dat u zoekt.

Andere sanitairreinigers nodig?

Bij ons bestelt u niet alleen keukenreinigers, maar bijvoorbeeld ook badkamerreinigers. Hiermee reinigt u diverse oppervlakken in de badkamer, zoals de kranen, de tegels en het toilet. Overigens kunt u hiervoor ook een speciale WC reiniger bestellen, zoals een vloeibare toiletreiniger of toiletblokjes. Zo worden alle sanitaire voorzieningen in uw woning of werkomgeving moeiteloos schoon.

Op deze pagina heeft u alles gelezen over keukenreinigers. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij u verder helpen.