123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vloerreiniging

Leifheit vloerreiniging producten kopen?

Alles dat u nodig heeft voor het grondig reinigen van uw vloer vindt u op deze pagina. Hieronder vindt u ons assortiment aan Leifheit vloerwissers, bezems, watertrekkers en vervangingskoppen. Met dank aan het brede aanbod zit er gegarandeerd iets tussen voor uw reinigingsklus. Bekijk ook de andere schoonmaakartikelen van Leifheit.


Bestel goedkoop Leifheit vloerreinig producten

Wat ook uw vloerreiniging behoeftes zijn, Leifheit heeft een product dat hierop aansluit. Het brede aanbod maakt het reinigen van vloeren kinderspel. Lees hieronder meer over de Leifheit vloerreiniging producten of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

Het Leifheit Click Systeem

De vloerreiniger vervangingskoppen zijn gemakkelijk te vervangen en te gebruiken dankzij het Leifheit kliksysteem. De stelen van Leifheit maken het mogelijk om verschillende opzetstukken vast te klikken aan de steel. Zo functioneert de steel het ene moment als een bezem en het andere moment als een watertrekker. Het kliksysteem maakt schoonmaken erg gemakkelijk, minder tijdrovend en u bespaart geld aangezien u minder artikelen hoeft te kopen voor uw schoonmaakklussen.

Vloeren reinigen met het Leifheit Click Systeem

Met de Leifheit vloerreiniging producten maakt u uw vloer weer stralend schoon. Leifheit biedt verschillende producten aan om dit doel te bereiken, namelijk:

  • Vloerwissers
  • Schuim-, rubberen- of reguliere bezems
  • Watertrekkers
  • Vervangingskoppen

Welk oppervlak maak ik schoon met welk opzetstuk?

Opzetstuk Oppervlak
Vloerwisser Vloeren (tegels, stenen, laminaat, vinyl, parket en hout)
Bezem Vloeren (kunststof, tegels en steen)
Schuimbezemkop Vloeren (hout, vinyl, laminaat, tegels, parket en steen)
Watertrekker Vloeren (tegels, stenen en vinyl)

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het Leifheit Click Systeem?

Het Leifheit kliksysteem is het unieke systeem van Leifheit waarmee verschillende opzetstukken gemakkelijk op één steel worden geklikt. Zo heeft u altijd het juiste schoonmaakartikel bij de hand. Het bespaart u niet alleen ruimte, maar het bespaart u ook geld omdat u minder artikelen hoeft aan te schaffen.

Hoe werkt het Leifheit Click Systeem?

Het Leifheit kliksysteem werkt erg gemakkelijk. U klikt het opzetstuk van de steel en vervangt deze in een handomdraai met het opzetstuk dat u nodig heeft. Dit opzetstuk klikt u er net zo gemakkelijk weer op en u kunt aan de slag.
 

Heeft u vragen over de Leifheit vloerreiniging producten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.