123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Leifheit stoomreiniger

Leifheit stoomreiniger kopen?

Gebruik de Leifheit Clean Tenso stoomreiniger voor het schoonmaken van diverse vloeren. De hete waterdamp verwijdert bacteriën van stenen of houten en zelfs van tapijt zonder dat er chemische middelen aan te pas komen. Heeft u de stoomreiniger al? Bestel dan de vervangingsdoeken of het kalk- en waterfilter. 


Bestel de Leifheit Stoomreiniger

Een stoomreiniger verwijdert vlekken en bacteriën van vloeren zonder het gebruik van chemische middelen, voor een stralend schoon resultaat. Lees hieronder meer over de Leifheit stoomreiniger of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

De stoomreiniger van Leifheit

Een stoomreiniger maakt vloeren grondig schoon. De stoom wordt door de zes openingen in de vloerwisser gelijkmatig over het vloerdoek verdeeld. Met de regelknop is te bepalen hoeveel stoom er nodig is voor het reinigen van de vloer. Zelfs het reinigen van tapijten is mogelijk met de stoomreiniger. U hoeft simpelweg het snoer van de stoomreiniger in het stopcontact te steken, te wachten tot beide lichtjes aan de voorkant branden en u kunt aan de slag. De microvezeldoeken kunnen worden verwisseld, gewassen en opnieuw worden gebruikt. Het filter kan ook worden verwisseld, voor een langere levensduur van de stoomreiniger.

Voor welke vloeren is de stoomreiniger geschikt?

Vloer Schoonmaken met stoomreiniger?
Tegels Ja
Stenen Ja
Laminaat Kan schade opleveren
Parket Kan schade opleveren
PVC Kan schade opleveren
Tapijt of vloerkleden Ja (behlave wol)

Hoe werkt de stoomreiniger van Leifheit?

Het gebruiken van de stoomreiniger van Leifheit is erg eenvoudig. Vul de watertank van de stoomreiniger met water. Stop de stekker in het stopcontact en klik op de knop aan de voorkant van de stoomreiniger om het opwarmen van het water te starten. Als beide lichtjes branden, kunt u beginnen met reinigen. Met de draaiknop kunt u de hoeveelheid stoom dat uit de gaten komt aanpassen. Als u klaar bent met schoonmaken, kunt u de steel inklappen zodat u deze gemakkelijk kunt opruimen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een stoomreiniger?

Een stoomreiniger is een elektrisch apparaat dat vloeren reinigt met behulp van stoom dat vervolgens de vloerdoek vochtig maakt. De hoeveelheid stoom kunt u zelf bepalen, zodat de stoomreiniger gebruikt kan worden op diverse soorten vloeren. De stoomreiniger verwijdert vlekken en dood bacteriën met gemak.

Hoe werkt de Leifheit stoomreiniger?

Vul de watertank met water. Stop de stekker in het stopcontact en klik op de knop aan de voorkant om het opwarmen van het water te beginnen. Branden beide lichtjes? Dan kunt u beginnen met schoonmaken. Dankzij de draaiknop past u de hoeveelheid stoom dat uit de gaten komt aan. Na het schoonmaken is de steel in te klappen, zo kunt u deze makkelijk opruimen.

Kan ik schoonmaakmiddelen toevoegen aan mijn stoomreiniger?

Het beste is om geen schoonmaakmiddelen toe te voegen aan het water van uw stoomreiniger. Veel schoonmaakmiddelen verdampen niet en kunnen zo schade aanbrengen aan uw stoomreiniger. Schoonmaakmiddelen zijn ook helemaal niet nodig om grondig uw vloer te reinigen. Een stoomreiniger reinigt oppervlakken namelijk stralend schoon met alleen water.
 

Heeft u vragen over de Leifheit stoomreiniger of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.