123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Mieren bestrijden

Alles voor het bestrijden van mieren kopen?

Mieren bestrijden wordt een eenvoudige klus met ons assortiment. Bestel hier mierenlokdozen, anti-mierenpoeder of anti-mierenspray om mierenplagen effectief te bestrijden. Zorg zo dat alle mieren uit uw huis verdwijnen. Koop de benodigde producten vandaag nog, dan ontvangt u ze morgen al in huis.


Mieren voordelig bestrijden

Mieren kunnen voor overlast zorgen in uw tuin én kunnen zich ook verplaatsen naar binnen. Onderneem daarom snel actie en bestel één van onze producten hierboven om mieren plagen tegen te gaan of lees hieronder meer over mieren.

Het nadeel van mieren in de tuin

Mieren kunnen schade aanrichten aan de tuin door tunnels en nestjes te graven onder de grond waardoor gras, terrassen en stoepen kunnen verzakken. Mieren verplaatsen namelijk tijdens het bouwen van de gangenstelsels een hoop zand. Hierdoor ontstaan er ook een hoop zandhopen in de tuin.

 

Mieren in huis hebben kan ook erg nadelig zijn. Mieren eten graag rondslingerend voedsel op. Als u vervolgens het voedsel eet waar mieren van gegeten hebben, kan dat leiden tot voedselvergiftiging. Bestrijd daarom mieren in uw huis direct.

Ons assortiment aan mieren bestrijdingsmiddelen

In ons assortiment vindt u de volgende mieren bestrijdingsmiddelen:

  • Mierenlokdoos: in het doosje zitten werkzame stoffen die de mieren mee zullen nemen naar hun nest. Vervolgens zullen de mieren sterven door de inhoud van het lokdoosje.
  • Poeder: dit poeder moet direct op de mierennest gestrooid worden. Dit moet regelmatig worden gedaan voor het beste resultaat. Mieren zien dit als een aanval op hun nest en zullen zich dan verplaatsen.
  • Spray: met de spray is het mogelijk om direct in het nestje te sprayen. Hierdoor zullen de mieren die met het middel direct in contact komen overlijden. De mieren die achterblijven ontvangen geen voedsel meer en zullen zo sterven.

De natuurlijke vijand van de mier

De mier heeft veel natuurlijke vijanden. Zo eten slakken, kevers en rupsen maar al te graag mieren op. Ook kunnen verschillende soorten mieren vijanden van elkaar zijn. Sommige mieren zijn bereid andere kolonies te infiltreren en zo elkaar dus te doden.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een goed middel tegen mieren?

Om mieren te bestrijden kunt u middelen als een mierenlokdoos of spray gebruiken. Deze zullen de mieren doden. Gebruik mierenpoeder om de mieren te verjagen en dus niet te doden. Al deze middelen zijn zeer effectief in het bestrijden en verjagen van mieren. U koopt al deze artikelen voordelig op 123schoon.nl.

Waar gaan mieren dood aan?

Mieren gaan dood aan mierenlokdozen en mierenspray. Beiden bevatten giftige middelen waardoor de mieren zullen overlijden. Indien sommige mieren het wel overleven, zullen zij niet meer kunnen functioneren zonder de rest van de kolonie. Mierenlokdozen en spray koopt u voordelig op 123schoon.nl.

Wat is de oorzaak van mieren in mijn huis?

De voornaamste reden waarom mieren uw huis betreden is omdat hier voedsel te vinden is. Onverpakt voedsel is dus de grootste oorzaak van mieren in huis. Verpak en berg voedsel dus goed op. Stofzuig regelmatig om kruimels en kleine restjes ook te verwijderen.
 

Heeft u vragen over ons assortiment? Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u helpen.