123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Insectenlampen

Insectenlamp kopen?

Bekijk en bestel snel een voordelige elektrische insectenverdelger van Perel. Met de keuze uit een bereik van 30 m² tot 600 m² kunt u er zeker van zijn dat u geen last meer heeft van vliegende insecten. Bestel uw insectenlamp vandaag nog en krijg het morgen thuisbezorgd.


Bestel voordelig online een insectenlamp

Bij ons vindt u elektrische insectenverdelgers van Perel. Deze verschillen in bereik, wattage en sommige insectenlampen zijn 360 graden. Lees hieronder meer over het gebruik van deze insectenlampen en ons assortiment.

Gebruik insectenlamp

De elektrische insectenlampen zijn eenvoudig te gebruiken. U kunt ervoor kiezen de lamp ergens op een plek neer te zetten of om de lamp op te hangen aan de meegeleverde ketting die gemonteerd kan worden aan het plafond. Vervolgens hoeft u alleen de stekker in het stopcontact te steken en het apparaat aan te zetten via de schakelaar.

 

U dient eens in de zoveel tijd het bakje met dode insecten te legen. Haal voor de zekerheid eerst de stekker uit het stopcontact en haal het bakje los om het te legen.

 

De elektrische insectenlamp trekt door middel van het licht insecten aan. Wanneer deze in de lamp komen en het rooster aanraken, worden ze geëlektrocuteerd en vallen ze in het bakje. Dit gebeurt geurloos en geruisloos en er wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën.

Assortiment insectenlampen

U vindt in ons assortiment elektrische insectenlampen van het merk Perel. Hieronder hebben we in een overzicht ons assortiment neergezet met bijbehorende specificaties. Elke insectenlamp, met uitzondering van de laatste in het tabel, heeft 2 lampen. Bij de eerste insectenlamp in de onderstaande tabel hebben de lampen dus een wattage van 6W per lamp.

 
Insectenlamp Bereik Wattage
Perel Elektrische Insectenverdelger GIK07N1 30 m² 2 x 6W
Perel 360° Elektrische insectenverdelger GIK07ON 30 m²  2 x 6W
Perel 360° Elektrische insectenverdelger GIK08ON 80 m² 2 x 10W
Perel Elektrische insectenverdelger GIK08N1 80 m² 2 x 10W
Perel 360° Elektrische insectenverdelger GIK09ON 100 m² 2 x 15W
Perel Elektrische insectenverdelger GIK09N1 100 m² 2 x 15W
Perel 360° Elektrische insectenverdelger GIK16ON 150 m² 2 x 20W
Perel Elektrische insectenverdelger GIK16N1 150 m² 2 x 20W
Perel Elektrische insectenverdelger GIK36N 600 m² 1 x 36W

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat doet een insectenlamp?

De insectenlamp straalt voor vliegende insecten aantrekkelijk licht met een bepaalde golflengte uit. Een insectenlamp heeft een uv-lamp. Deze uv-lamp produceert ultraviolet licht. Dit trekt vliegende insecten aan. Deze insecten worden vervolgens gedood door hoogspanning. Ze worden geëlektrocuteerd.

Waar plaats ik het best een insectenlamp?

Het is raadzaam om de lamp te plaatsen bij een toegangspunt dat leidt naar een omgeving waar voedsel ligt of wordt bereid. Ook is het handig om rekening te houden met de luchtstroom in uw huis. Vliegende insecten houden namelijk niet van luchtstromen, dus kunt u de lamp beter op een windstille plek plaatsen.

Waarom trekt het uv-licht in een insectenlamp vliegende insecten aan?

Een insectenlamp straalt licht uit met een bepaalde golflengte. De ogen van bijvoorbeeld een vlieg is erg gevoelig voor licht op die golflengte en vliegen er dus automatisch op af.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment insectenlampen of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.