123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Stofwissers

Stofwissers kopen?

Bent u op zoek naar stofwissers voor het afnemen van oppervlakken? Bekijk op deze pagina ons aanbod. Wij verkopen zowel het dustersysteem als de navullingen, zodat u altijd voor het beste resultaat kunt gaan.


Goedkope stofwissers kopen bij 123schoon.nl

Om uw meubels en decoraties af te stoffen kunt u natuurlijk voor de traditionele, uitwasbare stofdoek kiezen. Maar veel makkelijker is het om een statische stofwisser te gebruiken. Deze wisser trekt stof aan en houdt het perfect vast. Ronddwarrelend stof wordt voorkomen. Deze statische stofwissers zijn verwisselbaar, dus u hoeft ze ook niet uit te wassen. Kies voor het model van Swiffer of voor een goedkoper, merkloos model. De Swiffer Duster is er zelfs met frisse Ambi Pur.

Een andere mogelijkheid is de microvezel duster. Deze kan een zeer grote hoeveelheid stof opnemen. Omdat de microvezel stoffer wel uitwasbaar is, kunt u deze extra vaak gebruiken. Deze en andere stofwissers zijn zeer geschikt voor het snel afstoffen van tafels, kasten, planken en beeldjes. U kunt dit nu even snel tussendoor doen, zonder dat u voorbereidingen hoeft te treffen zoals het mengen van sopjes.

Welk stof-systeem u ook kiest, u bestelt het voor de beste prijs bij 123schoon.nl. En dankzij onze supersnelle levering, heeft u uw favoriete stofwisser morgen al in huis. Ook voor de rest van het huis bestelt u alle reinigingsmiddelen en hulpmiddelen. De stofzuigerzakken voor uw stofzuiger, de vaatwastabletten voor de dagelijkse vaat en zelfs alles voor uw persoonlijke verzorging bestelt u eenvoudig mee.

 
Heeft u nog vragen over het bestellen van schoonmaakartikelen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.