123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Zeeppompjes

Zeeppompje kopen?

Bestel op deze pagina zeeppompjes van diverse A-merken, zoals Dettol, Neutral en Palmolive. Dankzij ons brede aanbod zit er gegarandeerd een zeeppompje bij die aansluit op uw behoeftes. Voor 23:59 besteld, is de volgende dag al in huis.

1 - 0 van 0

Voordelig zeeppompjes bestellen

Zeeppompjes zijn ideaal voor in de keuken of op het toilet. Met zeep worden uw handen vrij van bacteriën en ruiken uw handen weer heerlijk fris. Lees hieronder meer over zeeppompjes of bestel hierboven direct alles wat u nodig heeft.

Ons assortiment aan zeeppompjes

In ons assortiment vindt u zeeppompjes van diverse A-merken. Deze hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Dettol: dit is één van de meest bekende merk onder de handzepen. De handzeep van Dettol zorgt voor een grondige reiniging, voorkomt verspreiding van bacteriën en zijn bovendien beschikbaar in diverse geuren.
  • Unicura: met Unicura reinigt u niet alleen uw handen, maar uw huid wordt ook verzorgd en verzacht. Dit maakt deze handzeeppompjes ideaal voor mensen met een gevoelige huid. • Palmolive: de hand-wasgels van Palmolive ruiken heerlijk en maken uw handen schoon en zacht. Met Palmolive heeft u keuze uit hygiëne plus, reguliere handzeep en handzeep met leuke figuurtjes die ideaal zijn voor kinderen.
  • Dove: deze zeeppompjes bevatten verzorgende middelen, waardoor uw huid niet wordt uitgedroogd, zelfs als u meerdere keren per dag uw handen wast. Zo wordt het dagelijks wassen van uw handen een schoonheidsmomentje.
  • Marcel’s green Soap: deze handzepen zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten en dus een milieuvriendelijk optie. Vrij van toegevoegde kleurstoffen, parabenen, fosfaten en meer én bovendien is het middel 97% natuurlijk afbreekbaar.
  • Neutral: deze handzeep is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid. Vrij van kleurstoffen, parabenen, parfum en is dermatologisch getest. Met deze handzeep vermindert u de kans op het ontstaan van huidirritatie.

Niet op zoek naar een zeeppompje, maar alleen een navulling nodig? Deze vindt u hier.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke zeeppompjes zijn milieuvriendelijk?

De zeeppompjes van Marcel’s Green Soap zijn milieuvriendelijk. De zeep is gemaakt van plantaardige ingrediënten die voor 97% biologisch afbreekbaar zijn. Ook is de zeep vrij van parabenen, kleurstoffen, fosfaten, chloor, ammonia of andere zuren. Op zoek naar een Marcel’s Green Soap zeeppompje? Deze vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Welke zeeppompjes zijn mild voor de huid?

De zepen van Neutral en Unicura zijn zeer mild voor de huid. Ze verzorgen en verzachten de huid. Daarnaast is Neutral zeep vrij van parfum, parabenen, kleurstoffen en is deze bovendien dermatologisch getest. Zeep van deze merken koopt u voordelig op 123schoon.nl.
 

Heeft u vragen over zeep of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.