123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dr. Beckmann

Dr. Beckmann wasmiddelen kopen?

Bestel hier voordelig de wasmiddelen en impregneermiddelen van Dr. Beckmann. De middelen zijn voor universeel gebruik, maar zijn daarnaast ook ideaal voor sport- en outdoorkleding. Met deze wasmiddelen wordt uw kleding stralend schoon en ruikt het weer heerlijk fris. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


Bestel de producten van Dr. Beckmann voordelig

Verwijder hardnekkige vlekken uit uw kleding of textiel met de wasmiddelen van Dr. Beckmann. De vlekverwijderaars en impregneermiddelen verwijderen zelfs de meest hardnekkige vlekken zonder hierbij het wasgoed aan te tasten. Lees hieronder meer over de producten van Dr. Beckmann of bestel hierboven direct het gewenste product.

Dr. Beckmann: ons assortiment

Op onze website vindt u en breed assortiment met producten van Dr. Beckmann. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment:

  • Wasmiddel: dit wasmiddel zorgt voor intensieve reiniging en onderhoud van kleding, ook in geval van hardnekkige geurtjes, een kort wasprogramma of delicate textiel.
  • Impregneermiddel: dit middel beschermt uw kleding tegen modder, water en vuil. Daarnaast blijft de membraanfunctie en ademende eigenschappen van het textiel beschermt.
  • Vlekkenduivels: hoe specifieker en lastiger de vlek, hoe specialer het middel moet zijn dat die vlek aanpakt. Daarom heeft Dr. Beckmann acht verschillende Vlekkenduivels. Met de kleurcodering vindt u heel gemakkelijk de goede Vlekkenduivel van uw specifieke vlek.
  • Wasmachine reiniger: alleen een schone wasmachine kan de was echt schoon en fris maken. Verwijder wasmiddelrestanten en onzichtbaar vuil in de wasmachine met de Dr. Beckmann Wasmachine Reinigers. Vuil kan de werking en levensduur van uw wasmachine beïnvloeden. De reiniger elimineert nare geuren en reinigt de leidingen, trommel, verwarmingselementen en andere plekken die onmogelijk met de hand te bereiken zijn.
  • PreWash: verwijder vethoudende vlekken en vuil gemakkelijk uit uw kleding met de Dr. Beckmann PreWash. Het verwijderen van bloedvlekken, vetvlekken, olievlekken en andere hardnekkige vlekken wordt kinderspel met dit middel. Het middel maakt niet alleen schoon, het verbleekt de kleuren van uw was ook niet.
  • Vlekkenspray: de spray elimineert geurtjes en vlekken zonder kleuren en weefsels aan te tasten. U kunt de spray ook preventief gebruiken, zodat vlekken en geurtjes geen kans krijgen.
  • Poetssteen: met de poetssteen maakt u uw keuken, badkamer en andere plekken in het huis weer stralend schoon. Dankzij de poetssteen kunt u genieten van een langdurig schoon en glanzend resultaat.

Dr. Beckmann voor alle soorten vlekken

De vlekverwijderaars en wasmiddelen van Dr. Beckmann werken effectief tegen alle soorten vlekken. Dankzij het ruime assortiment is er van chocoladevlek tot rode wijnvlek een geschikt product te koop die deze vlek binnen no-time kan laten verdwijnen. De producten gebruiken zo min mogelijk chemicaliën om duurzame reinigingsresultaten te bereiken.

Iedere vlek is anders en om die reden heeft Dr. Beckmann veel verschillende producten. De meeste vlekken bestaan uit eiwitten, vetten, kleurstoffen en zetmeel. Elke vlek heeft echter weer een andere samenstelling waardoor het een product mogelijk niet op een bepaald soort vlek werkt. Doordat de middelen ieder een bepaalde soort samenstelling hebben, biedt Dr. Beckmann voor iedere vlek een geschikt product aan.

Tips voor het verwijderen van vlekken met Dr. Beckmann

  1. Behandel vlekken zo snel mogelijk. Dit voorkomt dat de vlekken nog dieper in de vezels van het textiel kunnen trekken.
  2. Test de kleurechtheid van het kledingstuk op een onopvallende plek. Dit voorkomt mogelijke beschadigingen van de kleuren van uw wasgoed.
  3. Laat de vlekverwijderaar goed inwerken, maar zorg ervoor dat het middel niet indroogt.
  4. Volg altijd de instructies en wassymbolen op de verpakking.

Kleurcodering van de Vlekkenduivels

De producten van Dr. Beckmann beschikken over een handige kleurcodering. Dankzij hun handige vlekkengids is in één oogopslag te zien welk middel voor welke vlek te gebruiken is.

De kleurcodering werkt als volgt:

  • Rood: bloed en eiwit
  • Paars: fruit en dranken
  • Oranje: spijsvet en sauzen
  • Geel: kantoor en huis
  • Groen: natuur en cosmetica
  • Turquoise: smeervet en olie
  • Blauw: pennen en inkt
  • Zwart: roest en deodorant
Meer informatie:
Vlekkengids (PDF)

Ga voor duurzaamheid met de producten van Dr. Beckmann

Dr. Beckman zet zich erg in voor duurzaamheid. Een toegewijd projectteam stimuleert de ontwikkelingen van meer duurzame producten, producties en processen. Om zo duurzaam mogelijk te zijn, werkt Dr. Beckmann aan het volgende:

  • Ze respecteren het milieu
    Behoud van de hulpbronnen en vermindering van de negatieve gevolgen voor het milieu zijn voor Dr. Beckmann onmisbare beginselen bij alle beslissingen die zij nemen.
  • Ze werken met zonne-energie
    Met een van de grootste fotovoltaïsche installaties in de regio van Dr. Beckmann is delta pronatura in staat om de volledige elektriciteitsbehoefte van het bedrijf te dekken.
  • Ze zetten zich in voor de reductie van plastic
    Dr. Beckmann is begonnen met de productie van hun containers voor plastic producten uit 100% gerecycled huishoudelijk plastic.

Daarnaast beschikken de producten van Dr. Beckmann over het Cleanright label. Dit houdt in dat de ingrediënten van de producten niet schadelijk mogen zijn voor het waterleven, het plastic moet volledig recyclebaar zijn en de producten moeten informatie geven over zuinig gebruik van energie, water en het product zelf. Daarnaast zijn er eisen over de hoeveelheid verpakkingsmateriaal dat gebruikt mag worden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar is Dr. Beckmann te koop?

Op 123schoon.nl vindt u een uitgebreid assortiment met Dr. Beckmann vlekverwijderaars voor de laagste prijs. Wij verkopen Dr. Beckmann producten voor alle vlekken in uw wasgoed en textiel. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de producten morgen al in huis.

Hoe werkt Vlekkenduivel van Dr. Beckmann?

Kies een Vlekkenduivel naar aanleiding van de vlek die u op dat moment wil verwijderen. Voor vruchtenvlekken in uw kleding kiest u de Dr. Beckmann Vlekkenduivel Fruit- en dranken. Maak de vlek nat, bestrooi de plek met voldoende poeder, bevochtig de plek opnieuw en geniet na 60 minuten van een vlekvrij resultaat.

Waarom bevatten de producten van Dr. Beckmann ossengal?

Sommige producten die vetvlekken moeten verwijderen bevatten ossengal. Gal breekt vetten af waardoor deze eenvoudiger weg te spoelen zijn met water. Ossengal werkt goed voor hardnekkige vlekken zoals bloed, ei, gras enzovoort.
 

Heeft u nog vragen over de producten van Dr. Beckmann of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.