123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Voorwas

Voorwasmiddelen kopen?

Bestel hier middelen die u kunt gebruiken voor het voorwassen van uw wasgoed. Zeer handig om hardnekkige vervuilingen makkelijker uit uw kleding te verwijderen. Beschikbaar als poeder of als vloeibaar middel. Vandaag besteld? Morgen al in huis.


Voorwasmiddelen voordelig bestellen

Met voorwasmiddelen verwijdert u lastige vlekken eenvoudig uit uw kleding. Lees hieronder meer over voorwasmiddelen of bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Wat doet voorwasmiddel?

Met voorwasmiddel verwijdert u de meest hardnekkige vlekken en geurtjes uit uw wasgoed. Voorwasmiddel helpt u niet alleen met hardnekkige vlekken en geuren, maar kan er ook voor zorgen dat de vezels worden beschermd. Voorwasmiddelen kunnen gebruikt worden met een normaal wasprogramma of een voorwasprogramma.

Voorwasmiddelen zijn anders dan wasmiddelen. Wasmiddelen kunt u soms gebruiken als voorwasmiddel, maar zijn hier niet voor gemaakt en kunnen daarom nieuwe, hardnekkige vlekken achterlaten op uw wasgoed of niet volledig oplossen. Het is daarom altijd verstandig om voorwasmiddelen te gebruiken voor de voorwas om dit te voorkomen.

Voorwasmiddelen in ons assortiment

In ons assortiment hebben wij voorwasmiddelen van diverse merken, namelijk:

  • Biotex: dit is poeder of vloeibaar middel dat u helpt om zwaar vervuilde was weer stralend schoon te krijgen. Het middel bevat waskrachtversterkende eigenschappen en een enzymencomplex dat de vlekken losweekt en kleuren intact houdt.
  • Dr. Beckmann: hiermee verwijdert u verschillende soorten vlekken en beschermt u de vezels van het wasgoed. Spray de vlek in en u kunt het artikel gewoon in de wasmachine wassen.
  • Harmisol: dit geeft uw textiel een vuil- en waterafstotende laag. Ideaal als voorwas of voor de handwas.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat doen voorwasmiddelen?

Met voorwasmiddel zorgt u ervoor dat vlekken en geuren makkelijker uit uw wasgoed worden verwijderd. Dit middel moet soms direct op de vlek worden gesmeerd en soms in een voorwasmiddelbakje worden geplaatst. Lees voor gebruik altijd de verpakking van het voorwasmiddel.

In welk bakje moet voorwasmiddel?

Als uw wasmachine een zeeplade met drie compartimenten heeft, is er één voor de voorwas. Vaak heeft dit bakje een streepje of een 1tje er op staan.

Welk wasmiddel heb ik nodig voor de voorwas?

Voor de voorwas gebruikt u het beste voorwasmiddel. Denk hierbij aan middelen van bekende merken als Biotex en Dr. Beckmann. Het gebruiken van reguliere wasmiddelen wordt afgeraden om te gebruiken voor de voorwas. Deze kunnen soms niet volledig oplossen als deze als voorwasmiddelen worden gebruikt en laten mogelijk nieuwe vlekken achter op het wasgoed. Op zoek naar voorwasmiddelen? Deze vindt u voordelig op 123schoon.nl.
 

Heeft u nog vragen over voorwasmiddel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.