123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Alles van Scrub Daddy

Scrub Daddy producten kopen?

Bestel voordelig de sponzen, schoonmaakmiddelen en accessoires van Scrub Daddy. De sponzen zijn vervaardigd uit unieke materialen die gebruikt kunnen worden voor verschillende voorwerpen en oppervlakken. Filter op type, soort en kleur om snel en eenvoudig het Scrub Daddy artikel naar keuze te vinden.

 

1 - 24 van 74

Bestel Scrub Daddy producten online

Het Scrub Daddy assortiment bestaat uit een grote hoeveelheid aan sponzen, accessoires en schoonmaakmiddelen. Het merk dankt zijn bekendheid voornamelijk aan de unieke sponzen, welke geheel of deels bestaan uit FlexTexture-materiaal, dat van hardheid veranderd wanneer het in contact komt met koud of warm water, zodat het voor verschillende schoonmaakklussen gebruikt kan worden.

 

Deze sponzen die in algemene of specialistische varianten beschikbaar zijn kunnen gecombineerd worden met de Scrub Daddy schoonmaakmiddelen om hardnekkige soorten vuil te kunnen verwijderen. Ook zijn er accessoires die het gebruik van Scrub Daddy producten wat makkelijker maakt, zoals een houder voor Scrub Daddy sponzen.

Juiste Scrub Daddy artikel vinden door te filteren

U kunt het assortiment op deze pagina doorzoeken met behulp van de filters. U kunt kiezen uit drie filters, die elk meerdere opties bevatten: type, soort en kleur. Zo kunt u door een combinatie van filters te gebruiken uw zoektocht vernauwen tot een selectie van producten die aan uw wensen voldoen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is uniek aan de Scrub Daddy sponzen?

De sponzen van Scrub Daddy bestaan, afhankelijk van de spons, deels of geheel uit FlexTexture-materiaal dat hard wordt bij contact met koud water en zacht wordt bij contact met warm water. Daarnaast blijven de sponzen lang vrij van vervelende geurtjes, zijn ze krasvrij en ook vaatwasser bestendig.

Wat is het verschil tussen FlexTexture en ResoFoam?

FlexTexture is het materiaal dat hard wordt in combinatie met koud water, en zacht in combinatie met warm water. ResoFoam is materiaal dat altijd zacht blijft maar een extra absorberende werking heeft, waardoor er bij gebruik van zeep of afwasmiddel meer sop ontstaat.

Welke Scrub Daddy producten kan ik kopen?

In het 123schoon-assortiment vindt u het volledige aanbod van Scrub Daddy producten: van de originele Scrub Daddy en Mommy sponzen tot specialistische schoonmaaksponzen als Scour Daddy en Eraser Daddy; en van handige accessoires zoals Daddy Caddy en BBQ Daddy tot middelen als Scrub Daddy allesreiniger en Power Paste.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment Scrub Daddy artikelen, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen. Ook kunt u onze Scrub Daddy blog raadplegen voor meer informatie.