123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Tandpasta aanbieding

Tandpasta in de aanbieding kopen?

Hieronder vindt u tandpasta’s van verschillende A-merken, zoals: Aquafresh, Sensodyne en Elmex. Met de grote verpakkingen van 3 of 12 stuks kunt u wel weer even vooruit. Bestel de aanbiedingen vandaag nog en ontvang ze morgen al in huis.


1 - 24 van 36

Bestel tandpasta in de aanbieding

Het is van belang om uw tanden goed te onderhouden, want u krijgt er van elke tand maar één. Of u nu gevoelige tanden heeft, voor extra witte tanden wilt gaan of uw tanden extra wilt beschermen. In ons assortiment zit zeker een tandpasta die bij u past. Bekijk al onze aanbiedingen hierboven of lees hieronder meer over ons assortiment.

Verschillende soorten tandpasta

Elk gebit is anders, daarom zijn er ook veel verschillende soorten tandpasta. Hieronder wordt uitgelicht welke soorten tandpasta’s er zijn en waar deze tandpasta’s bij helpen:

  • Whitening tandpasta: Zoals de naam al zegt, gaat u met whitening tandpasta voor wittere tanden. Vlekken en oneffenheden worden door deze tandpasta’s verwijderd. Meerdere tandpasta’s van bijvoorbeeld Sensodyne bevatten whitening ingrediënten.
  • Gevoelige tanden: Tandpasta’s voor gevoelige tanden leveren vaak directe verlichting en een krachtig herstel van uw gebit. Ook leggen deze tandpasta’s een beschermlaag om de tanden om ze gezonder en sterker te maken. De tandpasta’s van onder andere Elmex zijn hier specifiek voor gemaakt.
  • Gevoelig tandvlees: Tandpasta’s voor mensen met gevoelig tandvlees geven de tandhalzen extra bescherming. Zo wordt het weer mogelijk om zonder ongemak koude en warme dranken te drinken. Merken als Elmex en Parodontax zijn gecreëerd om gevoelig tandvlees te verminderen en te voorkomen.
  • Tegen tandsteen: Veel tandpasta’s verwijderen tandplak, maar niet tandsteen. Tandsteen is verhard tandplak dat door deze tandpasta’s wel wordt tegengegaan en voorkomen. Prodent en Aquafresh zijn onder andere ideaal voor het bestrijden van tandsteen.
  • Tegen gebitsslijtage: Voorkom het slijten van uw gebit met tandpasta tegen gebitsslijtage. Deze tandpasta’s zorgen voor een beschermende laag over uw tanden. Tandpasta’s, zoals die van Elmex, voorkomen bepaalde vormen van gebitsslijtage.
  • Tegen gaatjes: Alle tandpasta’s bieden bescherming tegen gaatjes

Tandpasta met of zonder fluoride

Er wordt vaak gesproken over tandpasta zonder fluoride. Fluoride is een stof die over het algemeen niet schadelijk is voor de mens, maar als u te veel fluoride binnenkrijgt kan dit gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Fluoride voorkomt effectief gaatjes. Het maakt het glazuur van de tanden harder om zo uw tanden te beschermen. Tandpasta die geen fluoride bevat geeft uw tanden dus niet deze extra bescherming. Wel worden deze beschermende aspecten in tandpasta zonder fluoride vervangen voor andere beschermende elementen.

Waar is tandpasta nog meer handig voor?

Naast het poetsen van uw tanden kan tandpasta voor nog meer klusjes worden gebruikt. Erg handig. Hieronder worden wat punten benoemd waarvoor u tandpasta nog meer kunt gebruiken:
 

 Spiegels weer stralend schoon maken.
 Gemakkelijk aanslag verwijderen.
 Puisten uitdrogen en jeuk van muggenbulten verlichten.
 Krassen verwijderen.
 Vervanger voor nagellakremover.
 Vlekverwijderaar voor tapijten.

Tandpasta in de aanbieding

Tandpasta gebruikt iedereen dagelijks. Hierdoor gaan er heel wat tubes per jaar doorheen. Besparen op tandpasta is daarom ideaal. Bij ons vindt u vaak verschillende tandpasta’s in de aanbieding waarmee u een veel geld bespaart.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is fluoride in tandpasta ?

Fluoride in tandpasta is het ingrediënt dat gaatjes voorkomt en een beschermde laag om uw tanden aanbrengt. Dit stofje is over het algemeen niet schadelijk is voor de mens, maar als u te veel fluoride binnenkrijgt kan dit gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Waar kan ik tandpasta nog meer voor gebruiken?

Tandpasta kunt u ook gebruiken voor het schoonmaken van spiegels, het verwijderen van aanslag, het poetsen van uw schoenen, puistjes uitdrogen, het verlichten van jeuk van muggenbulten, krassen verwijderen, nagellakremover vervangen en het verwijderen van vlekken uit uw tapijt.
 

Heeft u vragen over tandpasta of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.