123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Silan wasverzachter

Silan wasverzachter kopen?

Bestel wasverzachters van Silan voor wasgoed dat fluweelzacht aanvoelt en minder snel kreukt. Bestel direct uw favoriete wasverzachter of kies voor een van onze voordeelverpakkingen. Ons ruime aanbod bevat diverse heerlijk frisse geuren.


1 - 11 van 11

Bestel Silan wasverzachter voordelig

Met Silan ervaart u een bijzonder langdurige geursensatie die tot 7 dagen in uw wasgoed blijft hangen. Of u nu liever voor fris ruikend wasgoed gaat of op zoek bent naar een wasverzachter dat geschikt is voor mensen met een gevoelige huid, Silan heeft het. Silan staat dan ook voor: Dat beetje extra voor mij en mijn was. Bij ons vindt u verschillende wasverzachters van dit merk.

Silan wasverzachters: ons assortiment

Silan biedt een breed assortiment aan wasverzachters. Silan maakt onderscheid in de volgende productcategorieën:

  • Frisse geuren: Met deze wasverzachters ervaart u een geweldige zachtheid en een langdurige frisse geur tot wel 7 dagen.
  • Aromatherapy: Kom helemaal tot rust met deze wasverzachters. De wasverzachters bevatten kostbare essentiële oliën. Een geur dat lang in uw was blijft hangen en uw geest en lichaam inspireert.
  • Sensitive: Deze wasverzachter is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid. De ingrediënten en parfums zijn mild én huidvriendelijk. Vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De bestanddelen van de wasverzachter maken de vezels van het wasgoed gladder en zachter.
  • Suprême: De Suprême wasverzachters van Silan geven een echt luxe gevoel. Deze wasverzachters verspreiden elk een uniek parfum dat langdurig blijft hangen in uw wasgoed en wastrommel. De formules in deze lijn zijn erg crèmig en vol verzachtende elementen. Hierdoor ruikt uw wasgoed niet alleen heerlijk, maar voelt alles ook weer zijdezacht aan.

Hoe werken de wasverzachters van Silan?

Elk product van Silan heeft een handige flessendop om de juiste hoeveelheid wasverzachter af te meten. Hoeveel wasverzachter u nodig heeft ligt aan de grootte van uw waslading, gewenste geurintensiteit en zachtheid. Voor een zachtere en meer geurige was gebruikt u meer wasverzachter. Ook kunt u voor een extra geurboost Silan geurparels plaatsen in uw wastrommel.

 

Heeft u een wasmachine met voorlader? Plaats dan de wasverzachter in het doseerbakje met een bloemsymbool. Heeft uw wasmachine een bovenlader? Giet dan de wasverzachter in het kuiltje in de centrale kom. Wijkt uw wasmachine van deze omschrijvingen af? Raadpleeg dan de handleiding van uw machine.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Heeft Silan ook wasmiddel?

Silan verkoopt uitsluitend wasverzachters. De wasverzachters maken uw was zijdezacht en laten het heerlijk ruiken.

Wat is de Silan Aromatherapy?

Met de Silan Aromatherapy wasverzachters komt u helemaal tot rust. De kostbare essentiële oliën in de wasverzachters inspireren geest en lichaam. De geur blijft lang in uw kleding hangen, zodat u langdurig kunt genieten van de rust van aroma therapie.

Waarom moet ik kiezen voor Silan wasverzachter?

De wasverzachters van Silan garanderen tot 7 dagen frisheid. Naast deze langdurige frisheid voelt uw was na gebruik ook weer zijdezacht aan. Silan is gespecialiseerd in het creëren van unieke wasverzachters sinds 1965. Door de innovatieve instelling van Silan, worden de wasverzachters alleen maar beter voor u en uw wasgoed.
 

Heeft u vragen over Silan wasverzachters of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.