123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

S-Bag

Philips S-bag stofzuigerzakken kopen?

Bekijk op deze pagina het ruime aanbod aan Philips S-bag stofzuigerzakken. Deze universele zakken zijn geschikt voor stofzuigers met een zak van Philips of de Electrolux Groep. De zakken vangen extra veel stof op, hebben een lange levensduur en zorgen ervoor dat stofallergie symptomen voorkomen worden. Vandaag voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis.


Bestel Philips S-bag stofzuigerzakken online

Op deze pagina leest u meer over Philips S-bag stofzuigerzakken. Zo vindt u hier meer informatie over ons assortiment en de verschillende stofzuigerzakken die we aanbieden, zodat u gegarandeerd de juiste keuze kunt maken.

Wat zijn Philips S-bag stofzuigerzakken?

Philips S-bag stofzuigerzakken zijn zo ontworpen dat ze in stofzuigers van verschillende merken passen. Doordat het aansluitstuk namelijk universeel is, kunnen ze gebruikt worden in alle stofzuigers met een stofzak van Philips, Electrolux, Volta, Tornado en AEG. Het vinden van een geschikte stofzuigerzak wordt hiermee dus een stuk makkelijker.

Welke Philips S-bag stofzuigerzakken zijn er?

Er zijn standaard S-bag stofzuigerzakken beschikbaar, maar ook Classic Long of Classic Ultra Long stofzuigerzakken. De Classic Long en Classic Ultra Long stofzuigerzakken hebben een grotere capaciteit en gaan, in vergelijking met papieren zakken, respectievelijk 50% of zelfs 80% langer mee. Op 123schoon.nl kiest u verder voor originele stofzuigerzakken of voor zakken van ons voordelige huismerk.
 

Wij verkopen zowel microvezel als papieren S-bag stofzuigerzakken. Hieronder leggen we het verschil uit:

  • Microvezel stofzuigerzakken: De microvezel zakken zijn gemaakt van zeer sterk synthetisch materiaal, wat zorgt voor een optimale luchtdoorstroming. Hierdoor is er sprake van een grotere constante zuigkracht. Bovendien worden zelfs de kleinste stofdeeltjes hiermee opgevangen en wordt de lucht 40% efficiënter gefilterd. Zo gaat u altijd voor het beste resultaat en verbetert u de luchtkwaliteit in uw woning.
  • Papieren stofzuigerzakken: Papieren zakken vangen een grote hoeveelheid stof op en kenmerken zich door hun voordelige karakter; voor deze zakken betaalt u de laagste prijs.

Tot slot heeft u bij ons dus de keuze uit originele S-bag stofzuigerzakken en zakken van ons 123schoon-huismerk. Qua kwaliteit zijn de twee soorten vergelijkbaar; de zakken van ons huismerk zijn wel een stuk goedkoper.

Wat zijn de voordelen van Philips S-bag stofzuigerzakken?

Het grootste voordeel van Philips S-bag stofzuigerzakken is dat het hierbij gaat om een universele stofzuigerzak die in verschillende stofzuigers past. Het uitzoeken van een geschikte stofzuigerzak wordt hiermee dus een stuk eenvoudiger.


Een ander groot voordeel is het hoge filtervermogen. 95 tot 99% van alle stof- en vuildeeltjes wordt hiermee weggefilterd. Op deze manier heeft u veel minder last van rondzwevende stofdeeltjes dan bij andere stofzuigerzakken het geval is. Door het handige sluitsysteem worden de opgezogen stofdeeltjes bovendien altijd goed opgeslagen en nooit losgelaten. Het verwisselen van de stofzuigerzak is hierdoor een hygiënische klus.

Alle voordelen van Philips S-bag stofzuigerzakken op een rijtje

 Universele standaardzak
Filter 95-99% van de fijnstof weg
 Voorzien van hygiënisch sluitsysteem

Accessoires voor uw Philips stofzuiger nodig?

Naast microvezel en papieren S-bag stofzuigerzakken bestelt u op deze pagina ook andere accessoires voor uw stofzuiger. Zo bestelt u borstelsetjes, pluizenborstels en geurstaafjes, om uw stofzuiger op verschillende manieren te kunnen gebruiken en altijd voor het schoonste resultaat te gaan.

Op deze pagina heeft u alles kunnen lezen over Philips S-bag stofzuigerzakken. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; zo kunnen wij u helpen.