123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Sun aanbieding

Sun in de aanbieding kopen?

Bekijk alle actuele aanbiedingen van Sun in één overzicht. Bestel de bekende Sun All-in-1 vaatwastabletten en Sun Classic vaatwastabletten met kortingen tot 60%. Kies tussen verschillende geuren en soorten. En vandaag besteld? Dan ontvangt u uw aanbieding morgen al in huis.


1 - 23 van 23

Bestel Sun vaatwastabletten in de aanbieding

Maak uw vaat voor een lage prijs schoon met de aanbiedingen van Sun. Bestel onze grote voordeelverpakkingen om goedkoop een jaarvoorraad aan te leggen. Zo gaat u het hele jaar door voor een schone vaat en hoeft u hier voorlopig niet meer naar om te kijken. Lees hieronder alles over ons assortiment.

Welke producten van Sun zijn in de aanbieding?

In ons actuele aanbod vindt u steeds wisselende aanbiedingen van Sun. Weten hoe u de juiste vaatwastabletten kiest? Bekijk hieronder de kenmerken van de bekendste soorten:

  • Sun Classic vaatwastabletten: Bestel deze vaatwastabletten als u krachtige reiniging belangrijk vindt. Deze vaatwastabletten rekenen af met hardnekkige vlekken. Ook maken ze weinig schuim aan, waardoor ze geschikt zijn voor iedere vaatwasser.
  • Sun All-in-1 vaatwastabletten: Bestel deze vaatwastabletten als u het belangrijk vindt dat uw vaatwastabletten ook onthardingszout en glansspoelmiddel bevatten. Hiermee komt uw vaat zonder druppelsporen uit de machine en blijft uw vaatwasser beschermd tegen kalkaanslag.
  • Sun Professional Classic vaatwastabletten: Bestel deze vaatwastabletten voor professionele keukens en horecagelegenheden. Hiermee bereikt u ook tijdens wasprogramma’s van 30 minuten het beste resultaat.

Wat is de beste aanbieding van Sun?

Bestel Sun Classic vaatwastabletten in de aanbieding om de laagste prijs te betalen. Bescherm uw vaatwasser tegen kalkaanslag en ga voor de meest krachtige reiniging met Sun All-in-1 vaatwastabletten. Voor professionele keukens bestelt u Sun Professional Classic vaatwastabletten met korting.

Waar is Sun in de aanbieding?

Aanbiedingen van Sun zijn telkens toebedeeld aan verschillende winkels. Op 123schoon.nl zijn deze vaatwastabletten altijd in de aanbieding. Hier bestelt u vaatwastabletten met kortingen tot 60%. Bestel vandaag nog om de aanbieding morgen al in huis te ontvangen.

Hoeveel bespaart u met de aanbiedingen van Sun?

Hoeveel u moet betalen voor uw afgeprijsde vaatwastabletten van Sun, is afhankelijk van de verpakking. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van uw besparing voor de meest bekende Sun vaatwastabletten:
 

Prijs per tablet
zonder korting
Prijs per tablet
met onze korting
Uw besparing
per tablet
Sun Classic 22 cent 10 cent 12 cent
Sun All-in-1 33 cent 12 cent 21 cent
Sun Professional Classic 10 cent 7 cent 3 cent


Gebruik deze aanbiedingen dus om voor een lage prijs een kwartaal- of jaarvoorraad aan te leggen. Doordat de verpakkingen soms wel 360 tabletten bevatten, hoeft u hier voorlopig niet meer naar om te kijken.

Op deze pagina heeft u alles gelezen over onze aanbiedingen van Sun. Liever afgeprijsde vaatwastabletten van Dreft bestellen? Ook dat kan bij ons! En heeft u nog ergens vragen over? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag.