123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Sun All-in 1 vaatwastabletten

Sun All-in 1 vaatwastabletten bestellen?

Bestel op deze pagina Sun All-in 1 vaatwastabletten. Deze vaatwastabletten bevatten alle basisbenodigdheden die u nodig heeft in een vaatwastablet. Sun All-in 1 vaatwastabletten zijn sterk tegen hardnekkige vlekken, werken efficiënt bij lage watertemperaturen en beschikken over een ingebouwde machinereiniger. Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen in huis.


Voordelig Sun All-in 1 vaatwastabletten kopen

De Sun All-in 1 vaatwastabletten bieden een compleet tablet met waspoeder, onthardingszout en glansspoelmiddel waardoor hardnekkige vlekken en etensresten verwijderd worden. Dankzij de geconcentreerde formule is voorspoelen niet meer nodig. Lees hieronder meer over de Sun All-in 1 vaatwastabletten of bestel direct het gewenste product.

Gebruiksaanwijzing Sun All-in 1 vaatwastabletten

Voor de beste resultaten en de schoonste vaat gebruikt u de Sun All-in 1 vaatwastabletten op de volgende manier:

  • Gebruik 1 tablet per vaatwasbeurt
  • Plaats de tablet in het doseerbakje, vermijd aanraking met natte handen.
  • Kies een programma voor lage temperaturen (45 °C of 50 °C), reinig volledige ladingen en overschrijd de aanbevolen dosering niet om het energie- en waterverbruik te minimaliseren en milieuvervuiling te verminderen.
  • Het toevoegen van onthardingszout en spoelglans is niet nodig bij deze All-in 1 tabletten. Bij extreem hard water (>35°FH) wordt wel aanbevolen om Sun onthardingszout toe te voegen.
  • Reinig de sproeiarmen regelmatig en zorg dat deze vrij kunnen draaien. – plaats alleen vaatwasbestendige materiaal in uw vaatwasser – geen hout, zilver, aluminium, blik, koper, antiek, handgeschilderd keramiek en bepaalde soorten plastic.
  • Voor de beste prestaties sluit u de verpakking na elk gebruik en bewaart u tabletten uit de buurt van hitte, vocht en buiten het bereik van kinderen.

Gebruik voor een uitstekend resultaat minimaal 1 keer per maand de volgende producten van Sun: verfrisser en machinereiniger. De verfrisser voorkomt en bestrijd vervelende geurtjes in uw vaatwasser, de machinereiniger verwijdert kalkaanslag en oude vet- of etensresten.

Verschil tussen Sun vaatwastabletten

Eigenschappen Sun Classic Sun All-in 1 Sun Expert Sun Optimum
Voorspoelfunctie
Grondige reiniging
Efficiënt bij lage temperaturen
Glansbescherming
Vermindert nare geurtjes
Ingebouwde machinebescherming
Waterontharder
Glansspoelmiddel
Oplosbare folie
Superieure glans
Sterk tegen aangekoekte resten
Snel-oplossend

Milieuvriendelijke vaatwasbeurten met Sun All-in 1 vaatwastabletten

De vaatwastabletten van Sun All-in 1 zijn voor 70% gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De vaatwastabletten zijn hierdoor erg milieuvriendelijk en bevatten daarnaast geen fosfaten. De verpakkingen zijn 100% recyclebaar. Sun houdt rekening met de impact van hun producten op het milieu en daarom is de oude plastic binnenzak van de doos, vervangen door oplosbare verpakkingen om de tabletten zelf. Daarnaast worden alle Sun vaatwastabletten geproduceerd in een fabriek in Frankrijk die volledig CO2 neutraal is en waar al het afval wordt gerecycled. Hiermee probeert Sun haar ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te verkleinen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zit er in de Sun All-in 1 vaatwastabletten?

Sun All-in 1 vaatwastabletten bestaan uit een combinatie van geperst vaatwaspoeder, glansspoelmiddel en onthardingszout. Deze samenstelling van ingrediënten zorgen ervoor dat uw vaat weer glanzend en hygiënisch schoon wordt.

Hoe kan ik Sun All-in 1 vaatwastabletten het beste bewaren?

Bewaar de Sun All-in 1 vaatwastabletten zoveel mogelijk in de originele verpakking. Mocht u niet meer over de originele verpakking beschikken, gebruik dan een donkere kist of opbergbox. Voorkom contact met water en hitte en bewaar Sun Optimum altijd op een donkere plek.
 

Heeft u nog vragen over de Sun All-in 1 vaatwastabletten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.