123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Sun Classic vaatwastabletten

Sun Classic vaatwastabletten kopen?

Bestel op deze pagina de vaatwastabletten van Sun Classic en ga keer op keer voor een hygiënisch schone en stralende vaat zonder dat voorspoelen nodig is. Bekijk hieronder ons aanbod en bestel direct. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de vaatwastabletten morgen al in huis.


Bestel Sun Classic vaatwastabletten voor een lage prijs

Al meer dan vijftig jaar maakt Sun zich sterk tegen hardnekkig vuil en aangekoekte etensresten op uw afwas. Daarmee gaat Sun voor een hygiënisch schone en stralende vaat. Met de Classic vaatwastabletten van Sun kunt u deze ervaring zelf beleven. Door de extra geconcentreerde formule is voorspoelen verleden tijd en geniet u, zelfs bij een korte vaatcyclus van een grondig gereinigde vaat. Lees hieronder meer over de Sun Classic vaatwastabletten of bestel hierboven direct het gewenste product.

Gebruiksaanwijzing van Sun Classic vaatwastabletten

Om uw vaat stralend schoon te krijgen met behulp van de Sun Classic vaatwastabletten moet u een aantal stappen volgen, namelijk:

  1. Haal de vaatwastablet uit de verpakking
  2. Plaats de tablet in het doseervakje van de vaatwasser, doe dit met droge handen
  3. Zorg dat de vakjes voor glansspoelmiddel en vaatwaszout aangevuld zijn. Gebruik hiervoor Sun glansspoelmiddel en Sun onthardingszout
  4. Kies het gewenste vaatwasprogramma en start de vaatwasser. Sun Classic vaatwastabletten werken ook effectief in een kort vaatwasprogramma

Verschil tussen Sun vaatwastabletten

Eigenschappen Sun Classic Sun All-in 1 Sun Expert Sun Optimum
Voorspoelfunctie
Grondige reiniging
Efficiënt bij lage temperaturen
Glansbescherming
Vermindert nare geurtjes
Ingebouwde machinebescherming
Waterontharder
Glansspoelmiddel
Oplosbare folie
Superieure glans
Sterk tegen aangekoekte resten
Snel-oplossend
 

Duurzame vaatwasbeurten met Sun Classic vaatwastabletten

De vaatwastabletten van Sun Classic zijn voor 70% gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De vaatwastabletten zijn hierdoor erg milieuvriendelijk en bevatten daarnaast geen fosfaten. De verpakkingen zijn 100% recyclebaar, Sun houdt rekening met de impact van hun producten op het milieu en daarom is de oude plastic binnenzak van de doos vervangen door recyclebare plastic verpakkingen om de tabletten zelf. Daarnaast worden alle Sun vaatwastabletten geproduceerd in een fabriek die volledig CO2 neutraal is en waar al het afval wordt gerecycled. Hiermee probeert Sun haar ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te verkleinen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn de verpakkingen om de Sun Classic vaatwastabletten oplosbaar?

Nee, de verpakkingen om de Sun Classic vaatwastabletten zijn niet oplosbaar in water en zullen dus met de hand uit de verpakking gehaald moeten worden. De verpakkingen zijn gemaakt van recyclebaar plastic.

Moet ik voorspoelen met de Sun Classic vaatwastabletten?

Voorspoelen is niet meer nodig met de Sun Classic vaatwastabletten. De vaatwastabletten zijn extra geconcentreerd en verwijderen zelfs de meest hardnekkige vlekken zonder dat u hoeft voor te spoelen.

Hoeveel Sun Classic vaatwastabletten moet ik gebruiken?

De Sun Classic vaatwastabletten bevatten genoeg product voor één vaatwasbeurt. De vaatwastabletten zijn zo voorgedoseerd dat deze de perfecte hoeveelheid vaatwaspoeder en andere actieve middelen bevatten om uw vaat grondig te reinigen en te laten stralen.
 

Heeft u nog vragen over de Sun Classic vaatwastabletten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.