123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Sun vaatwaspoeder

Sun vaatwaspoeder kopen?

Gebruik Sun vaatwaspoeder om zelfs uw sterk vervuilde vaat schoon te krijgen. Slechts een kleine hoeveelheid is nodig voor een perfect resultaat. Bekijk ons aanbod en bestel vandaag nog; dan ontvangt u uw vaatwaspoeder morgen al in huis.


Bestel vaatwaspoeder van Sun voor een lage prijs

Ga voor een stralend schone vaat met vaatwaspoeder van Sun. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel de vaatwasmiddelen bij ons direct voor een lage prijs.

Wat zijn de voordelen van Sun vaatwaspoeder?

Sun vaatwaspoeder heeft een krachtige formule, waarmee ook hardnekkige en aangekoekte etensresten of vetvlekken verwijderd worden. Doordat de formule extra geconcentreerd is, heeft u maar een kleine hoeveelheid nodig om voor een glanzende, blinkende vaat te gaan.

Het gebruik van Sun vaatwaspoeder brengt, ten opzichte van Sun vaatwastabletten, ook andere voordelen met zich mee. Zo is vaatwaspoeder makkelijker te doseren en kunt u de gebruikte hoeveelheid afstemmen op de hoeveelheid vervuilingen. Vaatwaspoeder is ook geschikter voor korte wasprogramma’s. Bij vaatwastabletten heeft u de kans dat deze niet volledig oplossen, waardoor uw vaat minder schoon wordt.

Hoe gebruik ik Sun vaatwaspoeder?

Vul het doseerbakje in de deur van de vaatwasser met het vaatwaspoeder. Sluit het bakje goed en zet de vaatwasser aan.

Hoeveel Sun vaatwaspoeder moet ik gebruiken?

Controleer het doseeradvies op de verpakking. Met vaatwaspoeder kunt u de gebruikte hoeveelheid ook eenvoudig aanpassen. Verlaag de hoeveelheid poeder als de vaat niet erg vies is of als de vaatwasser niet helemaal vol zit.

Andere producten voor een schone vaat

Omdat vaatwaspoeder geen extra ingrediënten bevat, is het belangrijk om altijd zelf nog glansspoelmiddel en onthardingszout toe te voegen. Hiermee zorgt u dat uw vaat zonder kalkvlekken of druppelsporen uit de machine komt, maar voorkomt u ook het ontstaan van kalkaanslag in de vaatwasser zelf. Bij ons koopt u beide middelen voor een lage prijs.

Op deze pagina heeft u alles gelezen over Sun vaatwaspoeder. Heeft u hier nog vragen over? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.