123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

The Pink Stuff

The Pink Stuff kopen?

Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment van The Pink Stuff schoonmaakmiddelen. Dit zijn krachtige schoonmaakmiddelen waarmee u echt ieder oppervlak eenvoudig kunt schoonmaken. Bestel hier onder meer The Pink Stuff cream en The Pink Stuff spray; wij leveren het direct uit eigen voorraad.

1 - 0 van 0

Bestel The Pink Stuff schoonmaakmiddelen online

The Pink Stuff kopen? Bekijk op deze pagina ons ruime aanbod om de verschillende schoonmaakmiddelen snel en voordelig aan te schaffen. Deze producten hebben een krachtige werking, zijn geschikt voor bijna alle (harde) oppervlakken en zorgen gegarandeerd voor een glanzend resultaat. Bestel vandaag nog en ontvang morgen al in huis.

Alle voordelen van The Pink Stuff

The Pink Stuff wordt geproduceerd door Stardrops. Dit is een Engels merk dat al sinds 1938 producten op de markt brengt waarmee u uw woning, kantoorruimte of andere locatie op een zeer effectieve manier kunt reinigen. Deze producten zijn allemaal veelzijdig inzetbaar, waardoor ze gebruikt kunnen worden voor allerlei verschillende oppervlakken: terrastegels, fornuizen, pannen, kledingstukken, barbecues, schoenen, tuinmeubelen en nog veel meer.

The Pink Stuff schoonmaakmiddelen zijn makkelijk in gebruik. U kunt deze middelen op het te behandelen oppervlak aanbrengen met een zachte doek of een spons, om te zorgen dat al het vuil en vet, de meest hardnekkige vlekken en zelfs (kalk)aanslag eenvoudig verdwijnen. Spoel vervolgens af met water, droog met een schone doek en ga zo voor een perfect resultaat. Met deze schoonmaakmiddelen wordt er een glanzende finish achtergelaten, zodat het er zichtbaar schoner uitziet.

Doordat de producten gemaakt zijn met een milieuvriendelijke samenstelling van ingrediënten zijn ze niet alleen zeer zacht voor de oppervlakken, maar zijn ze ook niet schadelijk voor het milieu. Er is niet gewerkt met agressieve chemicaliën. In plaats daarvan zijn er bestanddelen gebruikt die voor 99% natuurlijk zijn. Op deze manier zijn de formules, die niet getest zijn op dieren, extra duurzaam en niet belastend voor de aarde. De producten van dit merk zijn ook vegan en vrij van palmolie.

Alle voordelen van The Pink Stuff op een rij

Ruime collectie
 Multifunctioneel inzetbaar
 Makkelijk in gebruik
 Milieuvriendelijk
 Geschikt voor bijna ieder (hard) oppervlak
 Glanzend resultaat

The Pink Stuff assortiment

De uitgebreide collectie van The Pink Stuff bestaat uit verschillende schoonmaakmiddelen. U vindt in het assortiment multifunctionele producten, zoals The Pink Stuff Cream Cleaner, The Pink Stuff Paste en The Pink Stuff Spray, waarmee diverse ondergronden eenvoudig gereinigd kunnen worden. Deze middelen zijn te gebruiken voor een groot aantal harde oppervlakken in huis en in de tuin.

The Pink Stuff verkoopt ook producten voor meer specifieke toepassingen, bijvoorbeeld een badkamerreiniger spray voor het schoonmaken van onder meer de douchecabine, de wastafel en de badkamertegels, een vlekkenverwijderaar spray voor het voorbehandelen van uw kleding of wasgoed en een toiletreiniger gel voor het reinigen van het toilet. Gebruik een combinatie van The Pink Stuff producten om zowel specifieke als algemene ondergronden te reinigen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik The Pink Stuff?

Het gebruik van The Pink Stuff schoonmaakmiddelen is eenvoudig en effectief. U brengt deze middelen aan op harde oppervlakken met een zachte doek of spons en verwijdert zo eenvoudig alle vervuilingen. Het is wel belangrijk om de behandelde ondergrond daarna goed af te spoelen met water en na te poetsen. Zo behaalt u gegarandeerd de beste resultaten. 

Hoe combineer ik The Pink Stuff met Scrub Daddy?

Voor het beste resultaat kunt u de producten van The Pink Stuff combineren met de sponzen van Scrub Daddy. Deze combinatie van het krachtige schoonmaakmiddel en de praktische spons is te gebruiken voor zachte reiniging én voor het verwijderen van hardnekkige vlekken.

De sponzen van Scrub Daddy kenmerken zich door hun praktische ontwerp. Veel van deze sponzen hebben namelijk de vorm van een gezichtje, waardoor er dus extra handigheid geboden wordt tijdens het schoonmaken. Zo kunt u uw vingers in de ogen van het gezichtje plaatsen voor extra grip.

Bovendien heeft u met veel sponzen de mogelijkheid om aan de hand van de watertemperatuur de textuur van het materiaal te veranderen. Bij gebruik van koud water wordt de spons hard, bij gebruik van warm water zacht. Zo wordt iedere schoonmaakklus hiermee eenvoudig geklaard.

Heeft u nog vragen over The Pink Stuff producten of komt u er bij het bestellen niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij u verder helpen.