123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

At Home afwasmiddel

At Home afwasmiddel kopen?

Laat uw vaat weer glanzen en stralen met afwasmiddelen van At Home. Bestel afwasmiddel van At Home in verschillende geuren. Bestel vandaag nog en ontvang uw nieuwe afwasmiddel morgen in huis.


At Home afwasmiddel voordelig kopen

Maak al uw vaat weer heerlijk schoon met de afwasmiddelen van At Home. U heeft keuze uit diverse geuren, zo zit er altijd iets voor u tussen. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel het afwasmiddel direct hierboven.

At Home afwasmiddel: laat voordelig uw vaat glanzen en stralen

At Home afwasmiddel laat uw vaat weer glanzen en stralen voor een klein prijsje. Het afwasmiddel treedt krachtig op tegen vet en vuil, zo wordt zelfs vaat met hardnekkige etensresten weer stralend schoon. U kunt het middel op de alle vaat gebruiken. Tijdens het afwassen laat het afwasmiddel een heerlijke geur achter, zodat uw vaat niet alleen schoon is, maar ook schoon ruikt.

De voordelen van At Home afwasmiddelen

Het wassen van uw vaat met At Home afwasmiddel is ideaal. Hieronder zetten wij de voordelen nog even voor u op een rijtje:

 Vaat straalt en glanst weer.
 Milieuvriendelijke keuze.
 Verwijdert moeiteloos hardnekkige etensresten.
 Geschikt voor alle vaat.
 Keuze uit Lemon of Regular.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik voor At Home afwasmiddel kiezen?

At Home afwasmiddel treedt krachtig op tegen vet en vuil. Het verwijderen van hardnekkige etensresten wordt gemakkelijk met dit afwasmiddel. Het afwasmiddel kunt u gebruiken voor het reinigen van uw gehele vaat. Ook laat het middel een heerlijke geur achter tijdens en na het reinigen.

Waar koop ik At Home afwasmiddel?

De At Home afwasmiddelen zijn voornamelijk online te koop. In onze webshop koopt u At Home afwasmiddel voor een lage prijs. Bestelt u het afwasmiddel vandaag? Dan heeft u het morgen al in huis!
 

U heeft hierboven alles kunnen lezen over de afwasmiddelen van At Home. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag.