123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Finish vaatwastabletten

Finish vaatwastabletten kopen?

Bestel Finish vaatwastabletten voor een glanzende en brandschone vaat. Wij verkopen alle bekende soorten, zoals de Finish Classic en Finish All-in-1 vaatwastabletten. Vandaag besteld, is morgen in huis.


1 - 23 van 23

Voordelig Finish vaatwastabletten bestellen

Op zoek naar Finish vaatwastabletten? Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod. Weet u niet zeker voor welke Finish vaatwastabletten u het beste kunt kiezen? Hieronder hebben we de verschillen tussen de vaatwastabletten op een rij gezet en antwoord gegeven op andere veelgestelde vragen. Zo maakt u altijd de juiste keuze.

Ruime keuze uit verschillende Finish vaatwastabletten

Finish is al 60 jaar leidend op het gebied van vaatwastabletten. Dat is niet voor niets. De tabletten hebben een goede kwaliteit en zorgen voor een glanzende vaat. Finish vaatwastabletten zijn verder beschikbaar in verschillende varianten. Lees verder om te zien waar ons assortiment allemaal uit bestaat:

  • Finish Powerball Classic vaatwastabletten: Deze vaatwastabletten kenmerken zich door hun krachtige werking en bevatten actieve inweekstoffen die al het vuil, hardnekkige vlekken en aangekoekte resten losweken van uw vaat.
  • Finish Powerball Quantum vaatwastabletten: Deze vaatwastabletten bevatten geavanceerde reinigingsenzymen die in drie stappen geactiveerd worden, zodat ze precies op het juiste moment in het wasprogramma hun werk kunnen doen. Zo worden zelfs de meest hardnekkige vlekken hiermee verwijderd.
  • Finish Powerball All-in-1 vaatwastabletten: Deze vaatwastabletten bevatten naast vaatwaspoeder ook glansspoelmiddel, waarmee de vaat keurig en zonder druppelsporen opdroogt, en onthardingszout om kalkaanslag te voorkomen.
  • Finish Powerball All-in-1 Max vaatwastabletten: Deze extra krachtige All-in-1 vaatwastabletten zorgen ervoor dat zelfs de meest hardnekkige etensresten van uw vaat verdwijnen. Dankzij de voorspoelfunctie is voorspoelen niet nodig om een perfect resultaat te bereiken. De tabletten bevatten naast vaatwaspoeder ook glansspoelmiddel en onthardingszout.
  • Finish Powerball All-in-1 Max 0% vaatwastabletten: Deze Finish vaatwastabletten kenmerken zich door hun duurzame karakter. Ze bevatten geen fosfaten, parfums of andere onnodige additieven, waardoor ze minder milieubelastend zijn. Verder kennen ze dezelfde eigenschappen als andere Finish Powerball All-in-1 Max vaatwastabletten.
  • Finish Professional Bierglasreiniger vaatwastabletten: Deze speciale vaatwastabletten zijn perfect voor horecagelegenheden en kunnen dan ook direct in de spoelbak geplaatst worden. Zo kunt u (bier)glazen hiermee op een snelle en effectieve wijze reinigen.

Tip! De vaatwastabletten van Finish zijn niet alleen te gebruiken voor het doen van uw vaat, maar kunnen tijdens veel meer schoonmaakklussen van pas komen. Zo kunt u hiermee ook koffieaanslag verwijderen van mokken, thermoskannen of theepotten. Lees in onze Vlekkenhulp hoe u dit precies moet doen.

Verschil tussen Finish Powerball Classic en Finish Powerball All-in-1 vaatwastabletten

Het verschil tussen Finish Powerball Classic vaatwastabletten en Finish Powerball All-in-1 vaatwastabletten is dat die laatste tabletten ook glansspoelmiddel en onthardingszout bevatten. Zo hoeft u dit niet meer apart toe te voegen.

Het glansspoelmiddel zorgt ervoor dat er geen druppelsporen ontstaan op de vaat, maar dat de hele vaat streeploos droog wordt. Het onthardingszout zorgt ervoor dat het water verzacht wordt, zodat er minder gauw kalkaanslag ontstaat. Beide middelen zijn noodzakelijk voor een goede afwasbeurt.

Verschil tussen Finish Powerball All-in-1 en Finish Powerball All-in-1 Max vaatwastabletten

Finish Powerball All-in-1 Max vaatwastabletten hebben een verbeterde technologie waarmee de vaat nóg beter gereinigd wordt. Zo is er onder meer voorspoelmiddel aan toegevoegd, zodat het voorspoelen van de vaat niet meer nodig is om voor een goed resultaat te gaan. De krachtige formule verwijdert ook hardnekkige en aangekoekte resten moeiteloos.

De voordelen van Finish vaatwastabletten

Het gebruiken van Finish vaatwastabletten heeft veel voordelen, namelijk:

Keuze tussen alles-in-één werking of regular
Keuze tussen lemon of regular vaatwastabletten
Bevatten actieve inweekstoffen, voor een perfect resultaat
Verwijderen ook aangekoekt vuil
Beschikbaar in duurzame variant
Beschikbaar in grootverpakkingen

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat maakt dat Finish Powerball Quantum vaatwastabletten beter zijn?

De Finish Powerball Quantum vaatwastabletten zijn voorzien van drie compartimenten: Power Gel, Power Ball en vaatwaspoeder. Ieder compartiment wordt op het juiste moment in werking gezet, zodat alle bestanddelen volledig benut worden. Zo kunnen deze afwasmachineblokjes gebruikt worden voor het verwijderen van hardnekkige vlekken, voor het ontvetten van de vaat en voor het achterlaten van een uitzonderlijke glans.

Waarom zou ik kiezen voor Finish vaatwastabletten?

Met Finish heeft u veel keuze, waardoor er zeker een geschikte vaatwastablet voor u tussen zit. Zo heeft u keuze tussen alles-in-één werking of classic en lemon of regular. De tabletten bevatten actieve inweekstoffen, voor een perfect resultaat. Hierdoor verwijderen ze moeiteloos aangekoekt vuil.

Welke vaatwastabletten van Finish zijn het beste?

Welke Finish vaatwastabletten u uitkiest, is afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Op 123schoon.nl vindt u een zeer ruim aanbod. Bekijk op onze site alle voordelen van deze vaatwastabletten en bestel ze voor een goede prijs.


Op deze pagina hebben we antwoord gegeven op al uw vragen omtrent Finish vaatwastabletten. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen u graag.