123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Billendoekjes

Billendoekjes kopen?

Bestel hier billendoekjes en babydoekjes van diverse bekende merken, zoals Pampers, Zwitsal en Neutral. Met deze vochtige doekjes kunt u, tijdens het verschonen van de luier, de kwetsbare huid van uw kindje op een milde en zachte wijze reinigen. Bekijk onze aanbiedingen of selecteer een van de merken.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig billendoekjes

Koop billendoekjes voor uw baby om altijd te zorgen voor een zacht en schoon babyhuidje. Doordat kleine kinderen nog een zeer kwetsbare huid hebben, is het belangrijk om hiervoor milde producten te gebruiken. Bij ons vindt u hiervan een ruim assortiment, met vochtige doekjes van onder andere Pampers, Zwitsal, Neutral en Huggies.

Het gebruiken van billendoekjes

Billendoekjes zijn beschikbaar in verschillende varianten. Wat alle vochtige doekjes met elkaar gemeen hebben is dat ze zacht zijn voor de huid. Hiermee kunt u uw baby op een milde manier reinigen. Veel doekjes die wij verkopen zijn daarnaast vrij van alcohol, parfum, geurstoffen en andere chemische toevoegingen, waardoor ze niet voor irritaties op de huid zullen zorgen. Hierdoor kunnen ze meestal al vanaf de geboorte gebruikt worden. Natuurlijk kunnen billendoekjes ook gebruikt worden door volwassenen.

Billendoekjes: ons assortiment

In ons assortiment vindt u billendoekjes van diverse A-merken, zoals:

  • Pampers: de billendoekjes van Pampers bestaan voor 99% uit water. Verder zijn er alleen pH -geneutraliseerde ingrediënten toegevoegd. De doekjes zijn dus vrij van parfum en alcohol. Hierdoor wordt huidirritatie voorkomen. Bovendien zijn de doekjes dermatologisch getest én goedgekeurd.
  • Huggies: billendoekjes van Huggies zorgen voor een zacht en schoon babyhuidje. De doekjes bevatten geen geurstoffen, alcohol of andere onnodige ingrediënten. Dit maakt de doekjes zelfs geschikt voor de allerkleinste.
  • Neutral: de billendoekjes van Neutral zijn perfect voor het hele lichaam van uw kindje. De doekjes zijn vrij van parfum, alcohol, kleurstoffen, parabenen en zeep. Billendoekjes van Neutral zijn dermatologisch getest en goedgekeurd.
  • Zwitsal: deze billendoekjes van Zwitsal voorkomen luieruitslag en huidirritatie. De doekjes zitten vol met verzachtende olie, lotion en Zwitsal zinkzalf bestanddelen. Daarnaast zijn de doekjes hypoallergeen, alcoholvrij en pH-huidneutraal.

Billendoekjes in de aanbieding

Bij ons vindt u diverse billendoekjes van merken als Zwitsal, Pampers en Neutral in de aanbieding. Hiermee bespaart u een hoop geld. Of u nu een voorraad wilt aanleggen of gewoon op zoek bent naar de beste deal, op onze aanbiedingen pagina vindt u gegarandeerd het beste voor u. Hoeveel bespaart u precies met onze kortingen? Wij hebben het voor u uitgerekend:
 

Prijs per verpakking zonder korting Prijs per verpakking
met onze korting
Uw besparing
per verpakking
Pamper €1,50 €1,36 €0,14
Finish All-in-1 €1,25 €1,10 €0,15
Finish All-in-1 Max €2,49 €1,45 €1,04
Finish Quantum All-in-1 €2,75 €2,37 €0,38

Het reinigen van uw kleintje naast het gebruiken van billendoekjes

Babydoekjes zijn zeer handig voor snelle reiniging van uw kindje, bijvoorbeeld tijdens het verschonen van de luier. Uw kindje echt in bad doen? Ook daarvoor kunt u voldoende producten kopen in onze webshop. Bestel bijvoorbeeld baby wasgel, waarmee u het lijfje van uw kind volledig kunt reinigen. Voor de haartjes bestelt u bij ons baby shampoo. Ook al deze producten zijn mild en geschikt voor de allerkleinsten.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een billendoekje?

Een billendoekje is een vochtig doekje dat gebruikt kan worden om de billen van uw baby'tje schoon te maken. Deze doekjes bestaan meestal uit katoen en water en zorgen naast reiniging ook voor hydratatie. De doekjes zijn zeer mild, zodat ze geschikt zijn voor de gevoelige huid. Natuurlijk kunnen de doekjes ook gebruikt worden door volwassenen of oudere kinderen.

Waarom zou ik billendoekjes gebruiken voor mijn kind?

Doordat de huid van een baby dunner is, is deze kwetsbaarder dan die van een volwassene. Met deze doekjes zorgt u er daarom voor dat de pH-waarde van het babyhuidje niet verstoord raakt en dat luieruitslag voorkomen word t. Deze doekjes, die ook weleens babydoekjes genoemd worden, kunnen overigens ook gebruikt worden om de rest van het lichaam en het gezichtje van uw kind te reinigen.

Hoe gebruik ik een billendoekje bij mijn kleintje?

Als u de luier verwijdert heeft kunt u een billendoekje gebruiken om de billetjes van uw kindje te reinigen. Maak schoon van voor naar achter, zodat het babydoekje alle vuiligheid kan opnemen en absorberen.
 

Weet u niet precies welke billendoekjes u het beste voor uw baby kunt kopen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u verder.