123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Zelfbruiner

Zelfbruiner bestellen?

Op deze pagina vindt u zelfbruiners waarmee u uw huid een egale, bruine teint kunt geven zónder blootstelling aan zonlicht. Onze producten, van grote merken als Garnier en Vision, zijn effectief en kwalitatief hoogwaardig. Bestel ze vandaag en u ontvangt ze morgen al in huis. 


Bestel zelfbruiner op 123schoon.nl

Met de zelfbruiners van 123schoon.nl krijgt u een mooie bruine teint, zonder dat u gebruik hoeft te maken van de zonnebank of uw huid hoeft bloot te stellen aan zonlicht. Zo behoudt u het hele jaar door uw mooie teint en ziet u er ook in de winter vitaal uit. Onze producten zorgen op effectieve en snelle wijze voor het beste resultaat en bestelt u bij ons ook nog eens voor de beste prijs.

Wat is een zelfbruiner?

Een zelfbruiner is een handige lotion waarmee u uw huid kunt bruinen zonder zonlicht. Hiermee zorgt u ervoor dat het bruine kleurtje dat u aan uw vakantie overgehouden heeft langer blijft zitten of creëert u ook in de winter een gebruinde teint. Onze zelfbruiners bevatten daarnaast ook voedende eigenschappen, zodat de huid er na gebruik sowieso gezonder en soepeler uitziet. Dit draagt bij aan het creëren van het meest natuurlijke eindresultaat.

Hoe gebruik ik een zelfbruiner?

Met onze zelfbruiners krijgt uw huid een egale teint, zonder dat u last heeft van vervelende bruine strepen. Om het beste resultaat te behalen hebben we wel een aantal tips:

  • Begin met een scrubbehandeling. Haal dode huidcellen weg voordat u uw huid insmeert met de zelfbruiner.
  • Verdeel de lotion vervolgens goed en gelijkmatig over de huid, al dan niet met een speciale handschoen. Zo zorgt u ervoor dat er geen rare strepen achterblijven en er ook geen vlekkerig resultaat ontstaat.
  • Smeer regelmatig opnieuw. Op die manier krijgt uw huid een steeds wat bruinere teint. Dit kunt u (wekelijks) herhalen totdat het gewenste resultaat bereikt is.

En de zelfbruiner verwijderen? Daarvoor dient u uw huid weer goed te scrubben met een bodyscrub; zo haalt u alle resten weg.

Andere zonbeschermingsproducten bestellen?

Wilt u uw huid toch op een natuurlijke manier laten bruinen, bijvoorbeeld door lekker te zonnen? Daarvoor hebben wij ook diverse handige producten. Gebruik bijvoorbeeld altijd een goede zonnebrand met SPF om uw huid te beschermen tegen UVA- en UVB-stralen en te zorgen dat een verbrande huid, vroegtijdige huidveroudering en huidschade op langere termijn voorkomen worden. Voor uw lippen kunt u ook altijd een lippenbalsem met SPF aanschaffen.

 

Weet u niet precies welke zonbeschermingsproducten of zelfbruiners u moet aanschaffen? Neem dan contact met ons op, wij geven u graag advies!