123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vikan Ergo Foam Sprayer 2,5 liter (rood)

€ 189,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 156,61 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Omschrijving
Gebruik de Ergo Foam Sprayer van Vikan om verschillende oppervlakken eenvoudig met schuim schoon te maken. Doordat het combinatiepistool namelijk een instelbare waterdruk heeft (van 2 tot 8 bar) kunt u dit product gebruiken voor diverse toepassingen, bijvoorbeeld voor het reinigen van een (professionele) keuken of sanitaire ruimte. 

Met de schuimsproeier wordt een mengsel van reinigings- of desinfectiemiddelen en water in een constante straal op een oppervlak geschuimd om voor een subliem resultaat te gaan. Door de ergonomische handgreep biedt dit bovendien een hoop gebruikerscomfort. In deze set vindt u een ruime tank van 2,5 liter, een foam-injector, een aanzuigslang, een combinatiepistool, veertien verschillende mondstukken en een afspuitlans.

Vikan kleurcodering
Naast deze rode schuimsproeier bevat het assortiment van Vikan ook sproeiers in het geel, blauw, groen of wit. Zo kunt u dit product gebruiken voor het kleurgecodeerd schoonmaken van een bedrijf. Gebruik voor verschillende toepassingen een andere kleur en houd deze eenvoudig uit elkaar. 
Specificaties
Merk: Vikan Kleur: Rood
Type: Schuimsproeier Inhoud: 2.5 l