123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vikan combinatieset blik/veger met lange steel (groen)

€ 57,50 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW) (€ 47,52 Exclusief 21% BTW )
Omschrijving
Deze groene combinatieset van Vikan bestaat uit een stofblik en veger met lange steel en is geschikt voor schoonmaakklussen in verschillende sectoren, zoals de horeca, detailhandel en facilitaire dienstverlening. Door de lange steel van de stoffer hoeft de gebruiker niet te bukken voor het opvegen en blijft diens hygiëne gewaarborgd. De veger heeft borstelharen van twee soorten medium polyester-vezels, zodat zowel nat als droog vuil hiermee opgeveegd kan worden. Het stofblik gaat makkelijk dicht, waarna hij rechtop kan staan en al het vuil binnen blijft. De volledige combinatieset is gemakkelijk te demonteren en te reinigen in bijvoorbeeld de vaatwasser.

Kleurcodering
De combinatiesets van Vikan zijn leverbaar in zes verschillende kleuren. Hierdoor kunt u uw werkplek in kleurzones opdelen, om zo meer controle uit te oefenen op de hygiëne binnen het bedrijf. Door de schoonmaakartikelen met verschillende kleuren apart van elkaar te houden worden onder andere kruisbesmetting en de overdracht van micro-organismen en bacteriën voorkomen. Bovendien is een kleursysteem makkelijk en universeel te begrijpen.

Producten van Vikan zijn goedgekeurd voor toepassingen in de voedselindustrie en contact met voedingsmiddelen. Tevens conform de HACCP-kleurcodes.
Specificaties
Merk: Vikan Afmetingen: 24 x 37 x 117 cm (lxbxh)
Type: Stoffer en blik Materiaal: Polypropyleen en polyester
Kleur: Groen