123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Ariel pods

Ariel pods wascapsules kopen?

Ariel pods maakt wassen zeer eenvoudig. Plaats één capsule in de wasmachine en u kunt beginnen met wassen. Met de Ariel pods heeft u keuze uit capsules die geschikt zijn voor zowel gekleurde, witte als zwarte was. Gebruik onderstaande filters om direct de capsules te vinden die bij u past. Vandaag besteld, dan ontvangt u de pods morgen al in huis.


1 - 23 van 23

Bestel Ariel pods voor een schone was

Maak uw wasgoed eenvoudig weer stralend schoon met de Ariel pods. Dankzij het brede aanbod zit er gegarandeerd een type capsule tussen die aansluit op uw behoeftes. Lees hieronder meer over de Ariel pods of bestel hierboven direct het artikel dat u nodig heeft.

Ariel pods voor al uw vuile was

De wascapsules van Ariel zijn beschikbaar voor verschillende type wasgoed. Deze diverse pods en de verschillen tussen de capsules leggen wij hieronder voor u uit:

  • Original: dit zijn de originele waspods van Ariel die geschikt zijn voor de gekleurde en witte was.
  • Color (reveal): de color pods zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van gekleurd wasgoed. Kleuren worden tijdens het wassen weer tot leven gebracht en vezels worden beschermd.
  • Revita Black: deze pods zijn ideaal voor het wassen van donker wasgoed. Dankzij de capsules blijven donkere kleuren echt donker en worden zwarttinten hernieuwd.
  • Effect Oxi: deze pods bevatten een verbeterde vlekverwijderingsformule. Dit maakt deze capsules ideaal voor als u koud wast en alsnog voor een uitmuntende reiniging wilt gaan.
  • Sensitive: deze capsules zijn ideaal om wasgoed op een milde wijze te wassen. De middelen bevatten namelijk 0% kleurstof en zijn dermatologisch getest. Hierdoor zijn de pods zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid.
  • Active Odor Defense: deze capsules hebben een unieke antigeur-technologie, zodat geurverspreiding wordt voorkomen. Dit werkt zelfs als u wast op lage temperaturen.
  • Fiber protection: deze pods zorgen ervoor dat vezels van uw wasgoed minder snel slijten, waardoor elk type wasgoed langer mooi blijft.
  • Professional: deze capsules bevatten professioneel vloeibaar wasmiddel. Hiermee gaat u voor uitmuntende vlekverwijdering en een grondige reiniging. Dit maakt de pods geschikt voor thuis, maar bovendien ook voor bedrijven.

Hoe gebruikt u Ariel pods?

Het gebruiken van Ariel pods is zeer eenvoudig. Plaats simpelweg één pod in de wastrommel en plaats uw wasgoed hier bovenop. Indien u een grotere wasmachine heeft, het wasgoed erg vervuild is of u meer dan 10 kilo wasgoed gaat wassen, wordt aangeraden om twee capsules te gebruiken.

De capsules bestaan uit meerdere compartimenten waardoor de wasmiddelen pas tijdens het wassen met elkaar in contact komen. Daarom hoeft u de capsules niet uit te pakken; het plastic lost namelijk vanzelf op bij contact met water. Bij sommige pods werken deze al effectief op temperaturen vanaf 20 graden. Controleer voor gebruik de was-instructies op de verpakking om te gaan voor het beste resultaat en om overdosering te voorkomen.
 

Is de verpakking leeg? De plastic zakken kunnen gerecycled worden. Daarnaast kunnen de lege dozen, indien hier geen restanten inzitten, bij het plastic afval worden weggegooid.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn Ariel pods goed voor de wasmachine?

Ariel pods zijn niet schadelijk voor uw wasmachine indien deze juist worden gebruikt. De pods lossen volledig op bij contact met water. Hierdoor blijven er geen resten achter in de wasmachine of de leidingen en zullen er geen ontstoppingen ontstaan, in tegenstelling tot capsules die niet volledig oplossen. Dankzij de capsules is overdosering niet mogelijk. Overdosering kan zorgen voor vetluis en een stinkende wasmachine. Capsules kunnen dus zelfs beter zijn voor de wasmachine dan wasmiddel of waspoeder.

Hoe lang kunnen Ariel waspods bewaard worden?

Voor elk wasmiddel geldt ongeveer dezelfde houdbaarheid. Na het openen van de verpakking wordt vaak aangeraden om de capsules binnen een jaar te gebruiken. Voor een specifieke datum of tijdsperiode kunt u het beste de informatie op verpakking van de pods handhaven. Zorg wel dat in de tussentijd de pods op een droge, veilige plek worden bewaard. Idealiter bewaart u de pods in de bijhorende verpakking.

Hoeveel Ariel pods moeten er per wasbeurt worden gebruikt?

Voor een was van circa 7 kilogram of minder is het gebruiken van 1 pod voldoende. Indien u een grote wasmachine heeft, erg vervuild wasgoed heeft of wassen draait met meer dan 10 kilogram aan wasgoed, is het nodig om 2 capsules te gebruiken.

Waar moeten Ariel pods in de wasmachine geplaatst worden?

Plaats een Ariel pod in de wastrommel voordat u het wasgoed in de trommel plaatst. Zorg dat u de wasmachine niet te vol stopt. Indien u een grote wasmachine heeft en meer dan 10 kilo wasgoed in de trommel heeft zitten, kunt u het best gebruik maken van 2 capsules. Zorg dat de pod niet in contact komt met water voordat u de wasmachine aanzet.
 

Heeft u vragen over Ariel pods of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.