123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Robijn waspoeder

Robijn waspoeder kopen?

Bestel voor een voordelige prijs waspoeder van Robijn. Dit waspoeder uit de Fleur & Fijn lijn maakt niet alleen de was in uw wasmachine stralend schoon, maar is ook geschikt voor de handwas. Bestel uw Robijn waspoeder vandaag nog en ontvang deze morgen in huis.


Bestel Robijn waspoeder online

Een middel nodig dat niet alleen uw was goed schoonmaakt maar ook de vezels van uw fijne was beschermt? Dan is het Fijn & Fleur waspoeder van Robijn het middel voor u. Dit waspoeder onderhoudt de kleuren van uw fijne en gekleurde was en verzorgd de vezels. Daarnaast is dit middel niet alleen voor de wasmachine maar ook voor de handwas geschikt.

Robijn waspoeder voor de wasmachine én de handwas

Een waspoeder voor de wasmachine én de handwas. Een goede combinatie, vooral voor dit waspoeder dat voor de gekleurde en de fijne was bedoeld is. Met een handwas kunt u uw fijne textiel namelijk zorgvuldig wassen zonder dat de vezels beschadigen door het centrifugeren in de wasmachine.

 

U kunt het waspoeder wanneer u gebruikt maakt van een wasmachine in de la van de machine doen, of direct in het water toevoegen bij de handwas. Wanneer u het waspoeder direct in de trommel doet kan dit gaan klonteren en problemen veroorzaken, zowel voor uw kleding als uw wasmachine.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is waspoeder of vloeibaar wasmiddel van Robijn beter voor de wasmachine?

Dit ligt zowel aan het specifieke middel dat u gebruikt als een het soort textiel en de soort vlekken die in de was zitten. Over het algemeen geldt dat (wit) waspoeder zorgt voor een wittere was, maar dat vloeibaar wasmiddelen sneller en beter in hardnekkige vlekken trekt. Daarnaast heeft het Robijn waspoeder in het assortiment van 123schoon.nl een extra onderhoudend werking voor uw kleding.

Hoeveel Robijn waspoeder moet ik gebruiken?

Voor elke was volstaat een hoeveelheid van 55 gram. Dit is één dosering van Robijn Fleur & Fijn waspoeder; de verpakking bevat 550 gram, wat voldoende is voor 10 wasbeurten. U kunt uiteraard minder of meer toevoegen, maar bij minder waspoeder wordt uw was misschien niet goed zijn, en te veel waspoeder kan een nadelig effect hebben op zowel het textiel als uw wasmachine.

Kan ik Robijn waspoeder in de wastrommel doen?

Het is het beste om het Robijn waspoeder op de daarvoor bestemde plek in de lade van de wasmachine te doen en niet direct in de trommel. Dit heeft met de manier van doseren te maken; bij het direct plaatsen van poeder in de trommel wordt alle waspoeder direct geactiveerd en kan het gaan klonteren. Plaatsing in de lade zorgt ervoor dat het goed wordt gedoseerd gedurende de was.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons assortiment Robijn waspoeder? Of zijn er misschien andere producten van Robijn waar u graag meer over zou willen weten? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.