123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Witte Reus vloeibaar

Witte Reus vloeibare wasmiddelen kopen?

Op deze pagina bestelt u vloeibare wasmiddelen van Witte Reus. Geschikt voor de witte was. Met Witte Reus wordt uw wasgoed eenvoudig weer stralend schoon. Bestel vandaag nog en ontvang het middel morgen al in huis.


1 - 5 van 5

Witte Reus vloeibaar voordelig bestellen

Op deze pagina vindt u ons assortiment van Witte Reus vloeibaar wasmiddel. Met dit geconcentreerde wasmiddel maakt u uw witte was weer stralend wit. Lees hieronder meer over Witte Reus vloeibaar wasmiddel.

Witte Reus vloeibaar wasmiddel gebruiken

Door middel van de doseerdop kunt u de ideale hoeveelheid wasmiddel afmeten. Voor een stralend schone witte was doet u ongeveer 50 ml in de daarvoor bestemde wasmiddellade. Kies vervolgens het gewenste wasprogramma en geniet van een fris ruikende witte was. Doordat het wasmiddel al bij 20°C actief werkzaam is, is al het wasmiddel na de wasbeurt volledig opgelost en heeft u geen last van ongewilde wasmiddelresten in uw kleding. De standaard hoeveelheid wasmiddel die u gebruikt voor een normale was is ongeveer 50 ml. Voor een lichte was gebruikt u minder wasmiddel en voor een grote, zwaar bevuilde was gebruikt u iets meer wasmiddel.

Duurzame wasbeurten

Witte Reus vloeibaar wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor witte en lichtgekleurde was. Naast dat het wasmiddel uw was heerlijk laat ruiken en stralend wit maakt, is het gebruiken van Witte Reus vloeibaar wasmiddel ook nog een hele duurzame keuze. Het wasmiddel werkt al effectief tegen vlekken vanaf 20°C. Hierdoor kunt een korter wasprogramma gebruiken en dit bespaart energie, water en tijd. Daarnaast is de fles ook nog een 100% recyclebaar.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoeveel wasbeurten kan ik Witte Reus vloeibaar wasmiddel gebruiken?

Witte Reus vloeibaar wasmiddel heeft een inhoud van 1 liter, met deze hoeveelheid kunt u maar liefst 20 wasbeurten draaien. Afhankelijk van de hoeveelheid was en de mate van bevuiling.

Hoeveel wasmiddel heb ik nodig?

Voor een normale, niet sterk vervuilde was gebruikt u ongeveer 50 ml vloeibaar wasmiddel. De hoeveelheid die u nodigt heeft hangt dus af van de grote van de was en de mate van bevuiling.

Kan ik vloeibaar wasmiddel direct in de wastrommel gebruiken?

Het is aan te raden om het vloeibare wasmiddel in de daarvoor bestemde lade te gebruiken. Wanneer u het los in de wastrommel gooit is er een kans dat uw was niet goed schoon wordt.
 

Heeft u vragen over vloeibaar wasmiddel van Witte Reus of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.