123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Witte Reus aanbieding

Witte Reus in de aanbieding kopen?

Bestel op deze pagina de aanbiedingen van Witte Reus. U kunt filteren op aantal wasbeurten en soort zoals capsules, poeder of vloeibaar wasmiddel. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het wasmiddel morgen al in huis.


1 - 5 van 5

Witte Reus in de aanbieding bestellen

Witte Reus staat bekend om de vertrouwde waskracht en frisheid. Profiteer van hoge kortingen door de artikelen van Witte Reus in de aanbieding te kopen, bestel uw gewenste producten hierboven of lees hieronder meer over het aanbod en de artikelen.

Welke wasmiddelen van Witte Reus zijn in de aanbieding?

In ons aanbiedingen assortiment vindt u diverse producten van Witte Reus. Zo is er voor iedereen een geschikt product:

  • Witte Reus waspoeder: het krachtige waspoeder bevat vlekverwijderaars en rekent zo op effectieve wijze af met zelfs de meest hardnekkige vlekken. Zo komt uw witte wasgoed schoon en hygiënisch uit de machine. Ook op wasprogramma's met lage temperaturen wordt een perfect resultaat bereikt en zelfs het hardnekkigste vuil opgelost.
  • Witte Reus wasmiddel: het vloeibare wasmiddel van Witte Reus is erg geconcentreerd, zodat u maar een klein beetje nodig heeft voor een schoon resultaat. Het wasmiddel bevat daarnaast witbeschermers, die ervoor zorgen dat uw witte kleding ook echt wit blijft. Zo zien uw kledingstukken er langer mooi uit. Was met Witte Reus bovendien ook op lage temperaturen en ga, ongeacht het wasprogramma, altijd voor het schoonste resultaat.
  • Witte Reus Power Caps: met dank aan de sterke waskracht zorgen deze geconcentreerde wasmiddelcapsules voor een zeer schoon en fris resultaat. Zelfs de meest hardnekkige vlekken worden hiermee op eenvoudige wijze opgelost. Ook op lage temperaturen komt uw kleding en andere textiel gereinigd uit de machine. Ga op deze manier altijd voor een perfect resultaat, wasbeurt na wasbeurt.

Bespaar op Witte Reus wasmiddelen

Witte Reus wast een berg, kost een beetje. Deze slogan kan nog letterlijker genomen worden met de voordelige aanbiedingen op onze website. U geniet van de hoogste kortingen en de laagste prijzen en er is genoeg keuze voor iedereen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welk wasmiddel moet ik kopen?

Welk wasmiddel u moet kopen hangt af van uw persoonlijke voorkeur en het soort was dat u gaat draaien. Witte Reus is voornamelijk geschikt voor witte was dus voor een stralende witte was kiest u voor Witte Reus.

Waarom zou ik Witte Reus in de aanbieding kopen?

Bij 123schoon.nl is Witte Reus wasmiddel altijd in de aanbieding. Er zit voor iedereen wel een passende aanbieding bij en dit scheelt dus in de portemonnee. Ontdek het assortiment in onze webshop.
 

Heeft u vragen over de aanbiedingen van Witte reus of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.