123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Schepnet zwembad

Schepnet zwembad kopen?

Op deze pagina vindt u altijd het juiste schepnet waarmee u vervuilingen uit uw opblaasbare zwembad, opzetzwembad of vaste zwembad kunt halen. Ook vervuilingen van de bodem van het bad verwijderen? Bestel dan een zwembad stofzuiger.


Voordelig een schepnet voor een zwembad kopen

Een schepnet kan van pas komen om vuildeeltjes van de zwembadbodem of het wateroppervlak af te halen. Ideaal voor het weghalen van blaadjes, stof en zand uit uw zwembad of jacuzzi. Zo blijft uw zwembadwater gezond, helder en hygiënisch schoon. Sommige netjes bevatten zelfs een zuigborstel opzetstuk om vuiligheden eenvoudig op te zuigen. De netjes hebben, of kunnen geplaatst worden op, een telescoopsteel. Zo bereikt u zelfs vuiligheden die in het midden van het zwembad drijven. Een zwembad schepnetje is dus de perfecte eerste stap voor het reinigen van uw zwembad.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarvoor gebruik ik een zwembad-schepnet?

Een schepnet kunt u gebruiken om eenvoudig blaadjes, zand, stof en andere vuiligheden uit uw zwembadwater of van de zwembadbodem te halen. Ideaal voor het reinigen van uw zwembad of jacuzzi. Schepnetten voor uw zwembad vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Wat kan ik doen met een schepnet voor mijn zwembad?

Met de meeste schepnetten kunt u vuil op het wateroppervlak eenvoudig verwijderen. Ook zijn er speciale schepnetten die meer geschikt zijn voor het verwijderen van vuil van de bodem van het zwembad. Als u een complete schoonmaakset heeft, ontvangt u vaak ook een borstel en/of stofzuiger opzetstuk om vuil te verwijderen. Op zoek naar een schepnet voor uw zwembad? Bekijk het assortiment op 123schoon.nl.
 

Wilt u meer weten over schepnetten voor zwembaden? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.