123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Familie zwembaden

Familie zwembad kopen?

Met het hele gezin in de tuin zwemmen kunt u doen met een familie zwembad. Wij bieden zwembaden met verschillende maten, waarmee u kiest voor betrouwbaarheid en gemak. Op zoek naar kleine zwembaden voor kinderen? Wij verkopen ook kinderzwembaden of peuterzwembaden.


Opblaasbare familiezwembaden voor in de tuin bestellen

Met de opblaasbare familiezwembaden die u op 123schoon.nl kunt kopen kunt u met het hele gezin verkoeling zoeken op warme zomerdagen. De zwembaden zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen, zodat u altijd een zwembad kunt vinden dat het beste in uw tuin past.

De voordelen van een familiezwembad

Bekijk hieronder een overzicht van alle voordelen van de familiezwembaden die u in onze webshop kunt vinden:

  • Makkelijk op te zetten: De opblaasbare zwembaden zijn eenvoudig op te zetten. Zet neer op een vlakke ondergrond en blaas op. Om dit klusje nóg eenvoudiger te maken bestelt u op 123schoon.nl een pomp. In ons assortiment vindt u zowel voetpompen als elektrische pompen.
  • Makkelijk weg te halen: De familiezwembaden zijn niet alleen heel makkelijk neer te zetten, maar zijn na de zomer ook weer heel eenvoudig weg te halen. Meegeleverd wordt namelijk een handige aftapplug zodat het bad snel leegloopt.
  • Hoogste kwaliteit: De zwembaden die u in ons assortiment vindt zijn gemaakt van zeer sterk en dik materiaal. Hierdoor is het niet alleen extra comfortabel, maar staan de zwembaden ook zeer stabiel. Een betrouwbare basis wordt hiermee gevormd.
  • Groot formaat: De grote familiezwembaden zijn geschikt voor het hele gezin en bieden genoeg ruimte om met meerdere mensen in te badderen.

Zwembadaccessoires voor uw familiezwembad bestellen?

Naast de familiezwembaden verkopen wij ook een ruim assortiment zwembadaccessoires. Wij hebben verschillende opblaasbare artikelen, zoals zwembanden en strandballen, waarmee u of uw kinderen in het zwembad kunnen spelen.

Zwembad schoonmaakartikelen bestellen?

Ook verkopen wij bijvoorbeeld diverse producten voor zwembadonderhoud, zodat het zwembadwater altijd gezond blijft. Bekijk ook onze blog over zwembadonderhoud om te bekijken welke stappen u allemaal moet ondernemen om uw zwembadwater altijd schoon en helder te houden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een familiezwembad en opblaasbare zwembaden?

Eigenlijk is een familiezwembad een verzamelnaam voor zwembaden die dankzij hun grootte, vorm en bouw geschikt zijn voor hele gezinnen. Voor zowel de ouderen als de kinderen. Zo kunnen ook de (kleine) kinderen veilig onder toezicht van hun ouders veilig van de waterpret en de verkoeling genieten die de zwembaden bij 123schoon.nl bieden. Ook zijn er opzet familiezwembaden.

Voor welke leeftijd zijn familiezwembaden geschikt?

Dit ligt aan het zwembad. Bij de meeste familiezwembaden is de adviesleeftijd 2 of 6 jaar. Dit betekent echter niet dat kinderen dan vrijelijk in het zwembad kunnen zwemmen; kinderen moeten altijd onder toezicht staan en in de gaten worden gehouden als ze gebruikmaken van het zwembad.
 

Heeft u vragen over onze familiezwembaden of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.