123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Opblaasbare glijbaan

Opblaasbare waterglijbaan kopen?

Koop hier al onze opblaasbare waterglijbanen, waarmee speelplezier gegarandeerd wordt. Hier kunnen kinderen in hun eentje, met zijn tweeën of met zijn drieën gebruik van maken. De buikschuifbanen zijn beschikbaar in verschillende groottes, zodat u altijd een geschikte variant bestelt.


Bestel opblaasbare waterglijbanen online

Met een opblaasbare waterglijbaan beleeft uw kindje extra veel waterplezier in eigen tuin. Bestel de buikschuifbanen hier snel voor een lage prijs of lees hieronder meer over ons assortiment. En vandaag besteld, is morgen in huis.

Wat is een opblaasbare waterglijbaan?

Een opblaasbare waterglijbaan is een opblaasbaar zwembadartikel waar kinderen op hun buik overheen kunnen glijden. Dit is ideaal voor tijdens zomerse dagen en zorgt voor veel speelplezier. Bestel opblaasbare waterglijbanen voor een lage prijs op onze webshop.
 

Veel buikschuifbanen kunnen aangesloten worden aan de tuinslang en hebben ingebouwde sprinklers, om te zorgen dat de baan glad blijft en het buikschuiven altijd comfortabel aanvoelt. Hierdoor worden ongelukjes voorkomen en glijden kinderen soepel over de baan. Kinderen glijden bovendien altijd naar een waterbassin, om hier voor de nodige verkoeling te gaan.

Lees in de productomschrijvingen meer over de andere kenmerken van de opblaasbare waterglijbanen en kies er altijd eentje uit die voor uw kinderen geschikt is. U vindt bij ons buikschuifbanen waar één, twee of drie kinderen tegelijk naar de finish kunnen racen. Opblaasbare waterglijbanen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Hoe zet ik een opblaasbare waterglijbaan op?

Blaas de waterglijbaan eenvoudig op met een opblaaspomp en sluit deze vervolgens aan aan de tuinslang. Plaats de buikschuifbaan dan op een egale ondergrond, en de waterpret kan beginnen!

Zijn er beschadigingen op de opblaasbare waterglijbaan terechtgekomen? Omdat wij altijd een reperatiepatch meeleveren, kunt u dit eenvoudig oplossen. Kijk ook bij onze zwembad reperatieartikelen voor andere producten die u hiervoor kunt gebruiken.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe zet ik een opblaasbare glijbaan op?

Dit is simpel. Blaas de glijbaan op en sluit deze aan op de tuinslang en draai de watertoevoer open. U kunt dan meteen al genieten van de glijbaan. Zorg er wel voor dat de glijbaan op een egale ondergrond ligt.

Hoe repareer ik beschadigingen aan mijn opblaasbare glijbaan?

Wanneer u beschadigingen heeft aan de opblaasbare glijbaan kunt u dit repareren met speciale zwembad reparatieartikelen die u bij 123schoon.nl vindt. Daarnaast krijgt u een standaard reparatiepatch meegeleverd als u een opblaasbare glijbaan bij ons besteld.

Hoe blaas ik een opblaasbare glijbaan op?

Dit kunt u doen met de mond of met een van onze opblaaspompen; een voetpomp, handpomp of elektrische luchtpomp.