123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Opblaasspeelgoed

Opblaasspeelgoed kopen?

U vindt op deze pagina opblaasspeelgoed voor extra speelplezier in het zwembad of aan het strand. Het speelgoed is gemaakt van stevig materiaal en biedt dus de kwaliteit die er nodig is. Heeft u een opblaaspomp nodig voor het opblazen van het speelgoed? Ook die koopt u bij ons.


Bestel voordelig opblaasspeelgoed

Met het mooie weer zijn mensen veel te vinden op plekken zoals bij het zwembad of aan het strand. Om het nóg gezelliger te maken verkopen wij opblaasspeelgoed, zodat u, en/of uw kinderen, zich kunnen vermaken. Lees hieronder meer over ons assortiment opblaasspeelgoed.

Het assortiment opblaasspeelgoed

U vindt bij ons verschillende soorten opblaasspeelgoed van onder andere Bestway. U vindt het volgende in ons assortiment:

  • Vang- en gooiset opblaasbaar: Dit spel bestaat uit twee speelschijven en een bal die met klittenband aan de schijven blijven plakken. Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  • Strandbal opblaasbaar klassiek: Dit is de strandbal die u veel voorbij ziet komen op drukke plekken zoals het strand of zwembad. Het product is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
  • Opblaasbare strandbal Pop Art: Dit is een strandbal met een zomerse Pop-Art print die zal opvallen in het zwembad of op het strand. De strandbal is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Hoe bewaar ik opblaasspeelgoed?

Er zijn een aantal tips met betrekking tot het bewaren van opblaasbaar speelgoed. Het is allereerst belangrijk dat u alle lucht uit het speelgoed laat lopen.

 

Wanneer u dit heeft gedaan is het belangrijk om het opblaasbaar speelgoed even schoon te spoelen. Hierdoor worden alle vuildeeltjes verwijderd en kan het speelgoed niet beschadigingen door eventuele scherpe deeltjes.

 

Laat vervolgens uw opblaasspeelgoed drogen in normale omstandigheden. Leg het speelgoed niet in de zon, maar gewoon buiten in de schaduw. Wanneer het droog is, kunt u het opbergen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe blaas ik opblaasspeelgoed op?

Gezien de grootte kunt u dit met de mond doen. Indien u dat niet wilt/kan, verkopen wij ook opblaaspompen. U kunt hier kiezen uit een voetpomp, handpomp of een elektrische pomp.

Hoe repareer ik beschadigingen aan mijn opblaasspeelgoed?

Bij sommige artikelen in ons assortiment krijgt u een kleine reparatie set meegeleverd. Zo niet, dan kunt u bij ons reparatieartikelen kopen. Hiermee kunt u zowel beschadigingen aan uw opblaasbare zwembad, luchtbed of opblaasfiguren repareren.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment opblaasspeelgoed of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.