123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Zwemband

Zwemband kopen?

Bestel op deze pagina een zwemband, waarmee u kunt dobberen of relaxen in de zee, in het zwembad of langs de kant. Door te filteren op kleur, diameter en merk vindt u de zwemband die bij u past.


1 - 6 van 6

Bestel voordelig zwembanden

Bij ons vindt u zwembanden voor zowel kinderen als volwassenen van merken zoals Bestway en Swim Essentials. Met deze zwembanden maakt u zwemmen nóg leuker. Hieronder leest u meer over ons assortiment zwembanden.

De zwembanden in ons assortiment

In ons assortiment vindt u zwembanden met verschillende patronen en kleuren. Sommige zwembanden zijn enkel geschikt voor kinderen en andere zwembanden zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. De zwembanden die u in ons assortiment vindt zijn:

  • Zwemband designer: Dit is een blauw groene zwemband met zonnebrillen en kleine zonnetjes als patroon. Deze band is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar.
  • Zwemband panterprint: Deze roze zwemband met panterprint is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan belast worden met maximaal 80 kilo.
  • Zwemband blauw met stippen: Deze blauwe zwemband met witte stippen is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan maximaal 80 kilo dragen.
  • Zwemband tropical: Dit is een zwemband met tropische printen en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan tot maximaal 80 kilo dragen.
  • Gouden zwaan met vleugels: Deze zwemband is alleen geschikt voor kinderen (vanaf 3 jaar) en kan maximaal 25 kilo dragen.
  • Zwemband cookie: Deze zwemband die op een gigantisch koekje lijkt is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en heeft een diameter van 94 cm.
  • Gouden zwaan zonder vleugels: Deze gouden zwaan zonder vleugels is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar die niet meer dan 50 kilo wegen.
  • Zwemband goud: Deze gouden zwembad is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en heeft een diameter van 91 cm.

Wanneer u op zoek gaat naar een zwemband raden we u aan om goed te controleren of de band voor kinderen en/of volwassenen is en wat de maximale draagcapaciteit is. De meeste zwembanden kunnen tot 80 kilo dragen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe groot moet een zwemband voor volwassenen zijn?

Over het algemeen wordt er gesproken van een zwemband voor volwassenen wanneer deze een diameter heeft vanaf 91 cm. U vindt zwembanden met deze diameter bij 123schoon.nl.

Hoe blaas ik een opblaasbare zwemband op?

Dit kunt u op verschillende manieren doen. Allereerst is de mogelijkheid om gewoon met de mond de zwemband op te blazen. Mocht u dit niet willen of niet kunnen, dan kunt u ook kiezen voor een handpomp, voetpomp, of een elektrische luchtpomp.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.