123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Zwembandjes

Zwembandjes kopen?

Zorg dat uw kindje veilig kan zwembad met behulp van onze zwembandjes of zwemringen. Door het stevige materiaal en het toegevoegde veiligheidsventiel is het gebruik hiervan zeer betrouwbaar. U vindt op deze pagina zwembandjes voor kinderen van nul tot zes jaar.


Bestel voordelig zwembandjes voor kinderen

In ons assortiment vindt u zwembandjes en zwemringen voor kinderen tussen de 0 en 6 jaar van merken zoals Bestway. Zwembandjes zijn essentieel voor de veiligheid van kinderen in het water. Deze drijfhulpmiddelen bieden gemoedsrust aan ouders en zorgen ervoor dat kinderen kunnen genieten van zwemmen zonder risico. Met kleurrijke ontwerpen en leuke patronen zijn de zwembandjes in ons assortiment aantrekkelijk en leuk voor kinderen. Ze zijn gemakkelijk op te blazen en comfortabel om te dragen. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel hierboven direct een zwembandje.

Ons assortiment zwembadbandjes

In het assortiment vindt u enkele zwembadbandjes met leuke print voor kinderen tussen de 0 en 6 jaar. Hieronder hebben we ze voor u opgeschreven:

  • Zwembadarmbandjes Fisher-Price step C: Dit zijn gele zwembandjes voor kinderen vanaf 3 jaar die niet meer dan 30 kilo wegen. Deze zwembandjes hebben twee luchtkamers en zijn gemaakt van 0,25 mm dik vinyl, waardoor ze veilig en betrouwbaar zijn.
  • Zwemarmbandjes swim safe rood: Deze zwembandjes zijn voor kinderen van 1 tot 3 jaar, met een gewicht van 11 tot 18 kg. Door middel van het veiligheidsventiel zijn de kans op ongelukjes aanzienlijk verkleind. Deze zwembandjes zijn bovendien verstelbaar en hebben een rode kleur met een haaien patroon.
  • Zwembandjes swim safe paars: Deze paarse zwembandjes met zeemeerminnen zijn verstelbaar en geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar, met een gewicht van 11 tot 18 kg.
  • Zwemring baby swim safe: Dit is een opblaasbaar zwemzitje voor baby’s voor in het water. Uw baby zit in een speciaal zitgedeelte in de stijl van een luier, met rugleuning voor extra comfort. Het is geschikt voor kindjes van 0 tot 1 jaar.

Al met al hebben wij in ons assortiment veilige en betrouwbare zwembandjes met leuke prints voor kinderen. Bestel zwembandjes bij ons en laat uw kind met een gerust hart in het water zwemmen.

Zwembadjes bewaren

Als u klaar bent met de zwembandjes is het de bedoeling dat u de bandjes met water spoelt en vervolgens goed laat drogen voordat u ze opbergt. Laat de zwembandjes drogen op een droge plek, weg van eventueel direct zonlicht. Het is belangrijk dat u de zwembandjes regelmatig checkt op eventuele scheuren en/of gaten.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn veilige zwembandjes?

Zwembandjes zijn over het algemeen al veiliger als ze meer dan één luchtkamer hebben, zodat als er een lek is er altijd nog lucht in de andere luchtkamer(s) blijft. Daarnaast is het ook handig als de zwembandjes een veiligheidsventiel hebben, zodat de ventiel niet zomaar los komt.

Wat kan ik in plaats van zwembandjes nog meer gebruiken?

Als alternatief kunt u ook kiezen voor zwemvesten. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een opblaasbaar drijfmiddel in een vorm van een vest.

Welke zwembandjes voor kinderen van 1,5 jaar oud?

In ons assortiment vindt u een paar zwembandjes voor kinderen van 1,5 jaar oud. Zowel de swim safe rood en sim safe paars zwembandjes van Bestway zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 tot 3 jaar, met een gewicht van 11 tot 18 kg.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment zwembandjes of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.