123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Zwembadtrap

Zwembadtrap kopen?

Op deze pagina bestelt u een zwembadtrap waarmee het makkelijker wordt om in of uit uw frame zwembad te stappen. Wij verkopen zwembadtrappen van verschillende groottes, zodat u voor ieder zwembad een geschikte variant kunt vinden.


Zwembadtrap voordelig kopen

Een zwembadtrap is zeer functioneel en de ideale manier om eenvoudig uw zwembad in te stappen en te verlaten. Lees hieronder meer over zwembadtrappen of bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

De voordelen van een zwembadtrap

Het hebben van een zwembadtrap is zeer handig. Naast dat u hiermee makkelijk in en uit het zwembad stapt, zorgt het ook voor een veilige zwemervaring. De trede hebben een antislip laag waardoor u niet snel zult uitglijden en ongelukjes voorkomen worden. De trappen in ons assortiment zijn voorzien van een stabiel metalen frame dat roestbestendig is. Deze trappen zijn ook voorzien van plastic beschermingsdoppen om de poten, zodat ze uw zwembad niet beschadigen. Sommige trappen hebben zelfs verschuifbare treden die u omhoog kunt schuiven, zodat kinderen het bad niet in kunnen klimmen als u er niet bij bent.

Alles over Bestway

Bestway is marktleider op het gebied van outdoor vrijetijdsproducten. Het merk wilt dat iedereen het beste uit zijn vrije tijd kan halen. Bij het ontwikkelen van hun producten vindt Bestway duurzaamheid zeer belangrijk. Het merk neemt grote verantwoordelijkheid voor de aarde en de maatschappij én zetten zich daarom in om de impact van hun productie op het milieu te verminderen. Dit doen zij door niet-gebruikte materiaal te recyclen en afval op een bewuste manier te beheren.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke zwembad trap is het beste?

Op zoek naar een zwembad trap van goede kwaliteit? Ga dan voor een zwembad trap van Bestway. Deze trappen zijn voorzien van een antislip laag, zodat ongelukjes minder snel gebeuren. Daarnaast zijn de trappen gemaakt van roestvrij metaal en hebben de poten plastic dopjes, zodat deze niet uw zwembad beschadigen. Deze zwembadtrappen vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Welke trap heb ik nodig voor mijn zwembad?

Welke zwembadtrap het beste past bij uw zwembad ligt aan de hoogte van uw zwembad. In ons assortiment vindt u standaard maten van 84 cm en 107 cm. Deze koopt u voordelig op 123schoon.nl.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.