123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Billendoekjes aanbieding

Billendoekjes in de aanbieding kopen

Bestel op deze pagina billendoekjes voor uw kleintje in de aanbieding. Hiermee bespaart u tot wel 1 euro per verpakking. Met onze bulkacties bespaart u dus direct een hoop geld. Vandaag besteld? Dan ontvangt u de doekjes morgen al in huis.


1 - 16 van 16

Koop billendoekjes in de aanbieding

Profiteer van hoge kortingen door billendoekjes in de aanbieding te kopen. Bij ons vindt u voordeelverpakkingen met billendoekjes van onder andere Zwitsal, Neutral en Pampers. Lees hieronder meer over ons assortiment met aanbiedingen of bestel hierboven direct voordeelverpakkingen tegen bodemprijzen.

Onze billendoekjes aanbiedingen

Bij ons vindt u verschillende merken billendoekjes in de aanbieding. Het aanbod rouleert regelmatig waardoor er altijd een geschikte aanbieding tussen zit. Hieronder vindt u een voorbeeld van bekende A-merken die in de aanbieding zouden kunnen zijn:

  • Pampers: bescherm de gevoelige huid van uw baby met de billendoekjes van Pampers. De doekjes zijn vrij van alcohol en parfum en verzorgen de huid van uw kindje.
  • Huggies: de billendoekjes van Huggies zijn speciaal ontwikkeld om de kwetsbare babyhuid te reinigen en tegelijkertijd te verzorgen. De doekjes bestaan voor 99% uit natuurlijke bestanddelen, waardoor ze de huid van uw baby niet zullen irriteren.
  • Neutral: de billendoekjes van Neutral zijn 100% plastic vrij en bevatten geen parfum en alcohol. Daarnaast zijn de doekjes hypoallergeen. De doekjes verzorgen en voeden de kwetsbare babyhuid door middel van glycerine van natuurlijke oorsprong.
  • Zwitsal: voorkom irritatie van de kwetsbare babyhuid met billendoekjes van Zwitsal. De doekjes zijn pH-neutraal, alcohol- en parabenenvrij, hypoallergeen en dermatologisch getest. De ingrediënten van de doekjes reinigen, verzorgen en beschermen de huid van uw kindje.

Het vinden van de juiste billendoekjes aanbiedingen

Vind eenvoudig en snel de gewenste billendoekjes aanbiedingen met de filters bovenaan de pagina. Gebruik de filters om het gewenste merk, soort billendoekjes of aantal te vinden. Selecteer bijvoorbeeld Zwitsal en zie in één oogopslag welke producten en aantal wij op dat moment van Zwitsal verkopen. Gebruik het soort-filter om een bepaalde lijn te kiezen, zoals bijvoorbeeld Sensitive en gebruik het aantal-filter om te selecteren hoeveel blinddoekjes u wilt ontvangen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik billendoekjes in de aanbieding?

Op 123schoon.nl koopt u gegarandeerd billendoekjes tegen de laagste prijzen. Wij bieden een breed assortiment met diverse billendoekjes in de aanbieding. Zwitsal, Neutral en Huggies, wij verkopen het allemaal. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de billendoekjes morgen al in huis.

Waarom zou ik billendoekjes in de aanbieding kopen?

Billendoekjes worden regelmatig gebruikt en daardoor kunnen de kosten hoog oplopen. Door billendoekjes in de aanbieding te kopen, bespaart u een hoop kosten en kunt u in één keer een flink aantal aanschaffen voor een kleine prijs.

Welke billendoekjes zijn in de aanbieding?

Op onze webshop vindt u billendoekjes van bekende A-merken zoals Pampers, Zwitsal, Huggies en Neutral. De billendoekjes die als aanbieding gekocht kunnen worden zijn allemaal vrij van parfum, alcohol, pH-neutraal en dermatologisch getest. Daardoor koopt u standaard een goede aanbieding.
 

Heeft u nog vragen over de billendoekjes aanbiedingen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.